Molfix

152 görüntüleme
Y

Yeşim

12 Şubat 2026 18:11
Merhaba ilk defa molfix mavi paket aldım. Oğlum ne zaman çiş yapsa taşıyor, tulumları hep ıslak. Ben burada önerildiğini görmüştüm ondan aldım. Hep prima kullandım saatlerce değiştirmesek bile taşmıyordu. Siz hangi bezleri kullanıyorsunuz ve molfixle böyle sorun yaşayan var mı?
Betül �.

Betül ..

12 Şubat 2026 18:14
Bizde yeni nesil olmadan önce kullanıyorduk hiç sorum yoktu.Ne zaman pakette yeni nesil yazısı oldu kızımın karnı ıslak uyanıyordu.Sleepy e geçtik
B

Buket ..

12 Şubat 2026 18:44
Bende sleepy ile taşma yaşadım molfix kullanmaya başladım sızdırmıyor. Baby me nin bezini de aldım o da taşma yapmıyor
Y

Yeşim

12 Şubat 2026 18:50

Betül 🧸

Bizde yeni nesil olmadan önce kullanıyorduk hiç sorum yoktu.Ne zaman pakette yeni nesil yazısı oldu kızımın karnı ıslak uyanıyordu.Sleepy e geçtik

Sleepyde de iki renk gördüm hangisi mavi bir de yeşil paket var hangisini kullanıyorsunuz?
E

Ebru Ç.

12 Şubat 2026 18:51
Molfix premium sızdırmıyo bende sleepy sarı pakette her gece ıslaktı ya
Y

Yeşim

12 Şubat 2026 18:52

Buket

Bende sleepy ile taşma yaşadım molfix kullanmaya başladım sızdırmıyor. Baby me nin bezini de aldım o da taşma yapmıyor

Ala alaa neye göre değişiyor acaba yani molfixte 10 bez kullandım 8 i taştı ve saatlerce kalmadı yani 😒 sizin kullandığınız sızan sleepy hangi renkti?
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

12 Şubat 2026 18:53
Sleepy Kilot Bez kullanıyorum ben bayada memnun rahat sızdırma yok kolaylık resmen
Y

Yeşim

12 Şubat 2026 18:54

Ebru Çimen

Molfix premium sızdırmıyo bende sleepy sarı pakette her gece ıslaktı ya

Burda bir konuşmada mavi paket ile premium arasında fark yok demişlerdi ondan mavi denk geldi onu aldım ama kız erkek çocuk mu farkediyor acaba diye düşündüm şimdi🤔
Y

Yeşim

12 Şubat 2026 18:55

🧸Ebru Keleş 🧸

Sleepy Kilot Bez kullanıyorum ben bayada memnun rahat sızdırma yok kolaylık resmen

Aa bizim cırtlı olanlar daha bebeğim 4 aylık kilot olana geçmedik o da farkedebilir belki aklıma gelmemişti
B

Buket ..

12 Şubat 2026 18:55

Yeşim

Ala alaa neye göre değişiyor acaba yani molfixte 10 bez kullandım 8 i taştı ve saatlerce kalmadı yani 😒 sizin kullandığınız sızan sleepy hangi renkti?

Yeşil olan naturaldi onu kullanıyordum.
B

Buket ..

12 Şubat 2026 18:56

🧸Ebru Keleş 🧸

Bende kilot bezden molfixe geçtim geceden sabaha üstü başı sırılsıklam oluyordu 🤯
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

12 Şubat 2026 18:59
Büyük kolaylık ve daha güzel ya gerçeten hani her anne tabki beğenmiyor ama gençten baya iyi
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

12 Şubat 2026 20:18
Arkadaşlar gündüz Molfix gece Prima kullanıyoruz. Ne zaman gece eşim bezini bağlasa taşma yapıyor ben bağlayınca bir sıkıntı yok😂 yani bez bağlamaya göre de taşırma yapıyor olabilir
Betül �.

Betül ..

12 Şubat 2026 22:58

Yeşim

Sleepyde de iki renk gördüm hangisi mavi bir de yeşil paket var hangisini kullanıyorsunuz?

Ben yeşil paketi kullanıyorum bayadır.Sarı pakette çok nadir aldık ama sorun yaşamadık.Sleepy de taşma şu şekilde oldu.Kızım çok idrar yapacak önü çok şişecek de o zaman taşma yapacak onun dışında yaşamadım hiç
H

Hatice B.

13 Şubat 2026 16:33
Biz de doğduğundan beri prima pc kullanıyoruz 3 aylıkken sünnet oldu bir numara büyük alalım rahat olsun dedik primanın 4 numarasını bulamadık çevre marketlerde molfix premium aldık en iyisi o diye. Çocuğa bol gelmedi ama hem kocaman durdu hem de sürekli ıslaktı. Primanın dış yüzeyine çok çiş yapmış olsa bile dokunduğumda kupkuruyken molfix ıpıslak oluyordu ve kokuyordu. Hatta enfeksiyonu var diye bile düşündüm o kokudan ama primaya dönünce koku da ıslaklık da kalmadı.
Y

Yeşim

13 Şubat 2026 16:48

Hatice Bitim

Biz de doğduğundan beri prima pc kullanıyoruz 3 aylıkken sünnet oldu bir numara büyük alalım rahat olsun dedik primanın 4 numarasını bulamadık çevre marketlerde molfix premium aldık en iyisi o diye. Çocuğa bol gelmedi ama hem kocaman durdu hem de sürekli ıslaktı. Primanın dış yüzeyine çok çiş yapmış olsa bile dokunduğumda kupkuruyken molfix ıpıslak oluyordu ve kokuyordu. Hatta enfeksiyonu var diye bile düşündüm o kokudan ama primaya dönünce koku da ıslaklık da kalmadı.

Ben bugün de sleepy aldım o da taştı anlamadım ki bu işi sanırım ben de yine primaya döneceğim. Adet fiyatı çok farklı dedim başka marka deneyelim yıllarca kullanacağız sonuçta ama bizim çocukta prima dışında olmuyor mu nedir anlamadım. Herkes memnun bir şekilde 🤔
H

Hatice B.

13 Şubat 2026 16:50

Yeşim

Ben bugün de sleepy aldım o da taştı anlamadım ki bu işi sanırım ben de yine primaya döneceğim. Adet fiyatı çok farklı dedim başka marka deneyelim yıllarca kullanacağız sonuçta ama bizim çocukta prima dışında olmuyor mu nedir anlamadım. Herkes memnun bir şekilde 🤔

Bana ilk çocuk tabii ki prima kullanırsın diğerlerinde kullanmazsın dediler de birinde çiş hiç dışarıya çıkmıyor adet fiyatı 10 tl diğerinin adet fiyatı 5 tl üstüne bir de sürekli tulum body değiştiriyoruz yıkıyoruz aynı hesaba geliyoe bence
Y

Yeşim

13 Şubat 2026 17:07

Hatice Bitim

Bana ilk çocuk tabii ki prima kullanırsın diğerlerinde kullanmazsın dediler de birinde çiş hiç dışarıya çıkmıyor adet fiyatı 10 tl diğerinin adet fiyatı 5 tl üstüne bir de sürekli tulum body değiştiriyoruz yıkıyoruz aynı hesaba geliyoe bence

Evet ben de aynı fikirdeyim. Annemlere geldik yanımda iki tulum vardı ikisi de ıslandı. Bir de bu tarafı var yani. 😅

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir