Miyop ve Astigmat

70 görüntüleme
G

Gamze S.

30 Haziran 2025 07:07
Hocam bebeğim 3 aylık doktorumuz göz muayenesi önerdi ve bir göz doktoruna gittik. Bebeğimin gözünde yüksek derecelerde miyop ve astigmat olduğunu söyledi. 6 ay 1 yaş arası tekrar gelin net derecelerini söyleriz dedi. Bu zamanda net teşhis konulabilir mi bu şekilde çok üzüldük açıkçası
H

Hatice Ö.

30 Haziran 2025 08:00
Teşhis konulabilir sadece derecesi net olmaz, gözlük verilir ama onu da çok zor alistirirsiniz, kırılmayan esnek gözlükler var onlardan almalısınız, umarım derece çok ileri çıkmaz
B

BüşşSrgz

9 Temmuz 2025 08:22
Benim bebeğimde de 2.25 astigmat olduğunu söyledi doktor. Ancak bunun normal olduğunu söyledi. Bebeklerde sık karşılaşılan bir durummuş. 3-4 ay sonra kontrol için tektar çağırdı. Umarım büyüdükçe sorunlar ortadan kalkar.
C

Ceren Z. G.

9 Temmuz 2025 08:50
Benim oğlumda da şaşılık astigmatdan dolayı gözlük ve kapama verdiler şuan 1buçuk yaşında kesinlikle takmıyo küçükken farketmemize rağmen büyüyünce demelerini şuan anlıyorum inşallah sizinki gözlük verildiğinde takar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir