Mitokondriyal Miyopati İhtimali
203 görüntüleme
D
Doğa E.
13 Mayıs 2026 09:48
Daha önce başka içeriklerde de yazmıştım bebeğim de metabolizma rahatsızlığı olma ihtimali üzerine genetik testler yapılıyor hala sonuç bekliyoruz. Şu an metabolizma doktoru bunu mitokondriyal miyopati olarak tedavi ediyor ve bir ilaç kokteyli kullanıyoruz. Genetik testler çıkmadan bir şey söylemek mümkün değil ama böyle bir rahatsızlık yaşayan var mı ve yardımcı olabilir mi?
G
Gülcan Ş.
13 Mayıs 2026 09:55
Merhaba çok gecmıs olsun inşallah sonuçlarınız temız çıkar ne zaman vermiştiniz genetik testi ve şikayetleriniz nelerdi
D
Doğa E.
13 Mayıs 2026 09:58
Merhaba çok gecmıs olsun inşallah sonuçlarınız temız çıkar ne zaman vermiştiniz genetik testi ve şikayetleriniz nelerdi
G
Gülcan Ş.
13 Mayıs 2026 09:59
Rabbim şifa versin sanırım çok küçük bebegınız ama şunu söyliyim doktorlar hep kötü ihtimalli söylerler o yüzden içinizi ferah tutun
G
Gülcan Ş.
13 Mayıs 2026 10:02
Bende 2 aydır genetik test verdim sonuçların çıkması uzun sürüyor doktorlar hep kötüsünü söylediler bakalım Rabbim güzel haberler almayı nasip etsın
D
Doğa E.
13 Mayıs 2026 11:17
Bende 2 aydır genetik test verdim sonuçların çıkması uzun sürüyor doktorlar hep kötüsünü söylediler bakalım Rabbim güzel haberler almayı nasip etsın
G
Gülcan Ş.
13 Mayıs 2026 21:33
Yaaa ama olsun Allah büyük dua edin dua kaderi değiştirir merak etmeyin benım kızım 39 haftalık dogdu herseyi iyiydi sadece kabızlık problemi vardı 7 9 ve 10 aylıkken kızm nöbet geçirdi sonrasında epilepsi olduğunu öğrendim yani sapasağlam çocuk sonrasında neler başına gelecegını bilemeyiz ama hamdolsun yüzleri gülüyor
Yükleniyor...