Misafirlikte Derece 19
102 görüntüleme
K
Kübra Y.
31 Aralık 2025 20:34
Merhaba herkese iyi yıllar diliyorum. Öncelikle sağlıklı tabiki. Bu gece misafirlikteyiz.Odanın derecesi 19 acaba çocuğum üşürmü. Evde 23-25bandındaydı odamız hep. Uyku tulumu var üstünde ama emin olamıyorum

merve
31 Aralık 2025 20:48
Uyku tulumu derecesi kaçtog
M
Melike M.
31 Aralık 2025 21:34
23-25 dereceye göre almışsınızdır uyku tulumunu.Yani 19 derecede uyku tulumu ince kalır bence.Üzerini örtün mutlaka tulumlayatsa bile.Çünkü soğuk bi yer anlaşılan
K
Kübra Y.
31 Aralık 2025 21:43
Tam hatırlamıyorum ama kaö olmalı ve nasıl giydirmeliyim şapka takmalı mıyım

Afranur K.
31 Aralık 2025 21:55
Kübra hanım çok tedirgin olmuşa benziyorsunuz bence önce kendinizi dinleyin. Maalesef elimizde kaç tog olduğuna yönelik veri olmadığı için kendi çocuğunuzu bu kıyafetle evde uyutur musunuz? Kalın mı gelir ince mi ona karar verin. İnce olduğunu düşünüyorsanız üstüne bir kat daha örtün, kalın olduğunu düşünüyorsanız iyi demektir. Bi de oda şu an 19 derecedir ama kapısı örtülü halde uyku süresince bir miktar daha ısınır, içiniz rahat olsun.
Bi de genellikle bebeğin üşüyüp üşümediğini göğsü ve ensesinden anlamamız gerektiğini söylüyor doktorlar. Ensesi terlemeyecek, göğsü sıcak olacak.
Kafasını da kendi gözleminize göre karar vermenizi öneririm ben genellikle örtmediğim için fikir veremiyorum bu konu hakkında.
Bi de kendinize bakın, odada nasıl uyuyacaksınız. Kendi üstünüzden 1 kat fazla giyinmiş olması da yeterli olur.
Bi de genellikle bebeğin üşüyüp üşümediğini göğsü ve ensesinden anlamamız gerektiğini söylüyor doktorlar. Ensesi terlemeyecek, göğsü sıcak olacak.
Kafasını da kendi gözleminize göre karar vermenizi öneririm ben genellikle örtmediğim için fikir veremiyorum bu konu hakkında.
Bi de kendinize bakın, odada nasıl uyuyacaksınız. Kendi üstünüzden 1 kat fazla giyinmiş olması da yeterli olur.
K
Kübra Y.
31 Aralık 2025 22:07
Çok teşekkür ederim yani tog 1.5 ya da 2 olması lazım ama üzerinide örttüm şapkada giydirdim. İlginiz için teşekkürler🙏