Minyon Bebek

225 görüntüleme
F

Fatma Ç.

14 Ağustos 2026 18:50
Merhaba kızım 9 aylık oldu kilosu 6,5 boyu 65cm. Doğum kilosu 2.800 boyu 47cm di . Kendine göre az az büyüyor ama minyon bir bebek. Yine kendine göre ek gıda da alıyor öyle çok iştahlı değil ama biraz oyalayarak yediriyorum ama az kilo alıyor anne sütü de emiyor. Böyle bir durumda olan var mı acaba ben mi yanlış yapıyorum yoksa genlerden gelen bir durum mu , çok endişeleniyorum 😞
R

Ratibe ..

14 Ağustos 2026 19:51
Benim bebeğim de 13 aylık şuan güncel kilosunu bilmiyorum salı günü kontrolümüz var. Ama 12 aylık kontrolümüzde kilosu 7 260 boyu da 69 cmdi. Doğum kilosu 2 750. Çok yavaş ilerliyordu doktorumuz vtamn takviyeleri verdi. Yemesi gerekeni yiyor süt + mama + ek gıda var ona rağmen yavaş ilerliyor kilosu
R

Ratibe ..

14 Ağustos 2026 19:53
Genler ile ilgili olabilir demişti bizim doktor. Sağlığı yerindeyse nörolojik hareketleri ayına göre ilerliyorsa korkulacak bir şey yoktur
F

Fatma Ç.

14 Ağustos 2026 20:10
Hareketleri genel olarak iyi, ayına göre ilerliyor emekleyemiyor ama tam tur dönüyor oturuyor ayağına basıyor biz tuttuğumuzda birkaç adım atıyor hatta ama görüntü olarak ufak dokuz aylık bir bebek gibi görünmüyor çok üzülüyorum
Hatice N.

Hatice N.

14 Ağustos 2026 21:22
Benim bebeğimde 8 aylık doğum kilosu 2700 dü erkek bebek şuan olması gerekenin üstün de banada çok dediler fazla değil mi o bu diye bunlar olabilen şeyler tamamen bebeğin gelişimiyle alakalı yapması gereken zamanda yaptıyla herşeyi genel durumu iyiyse ki doktorunuz iyi dedikten sonra kimseye birşey düşmez birde işin genetik kısmı var tabi

her bebek aynı değil aynı ölçülerde ilerlemiyor sağlığı iyiyse üzmeyin kendinizi ek gıdasını çeşitlendirin illaki yapıyorsunuzdur tabi ama kendinizi yıpratmayın
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir