Minik Saç Lastiği Yutma

90 görüntüleme
Merve U.

Merve U.

20 Temmuz 2025 17:36
Merhabalar, bebeğim bugün kaşla göz arasında saçını toplarken minik şeffaf saç tokalarindan yuttu.Ağzında gördüm almaya çalıştım ama benden daha hızlı davrandı.yemek yedirdim, şu içirdim sorun olmadı. Yutkunmada sorun yaşamadı . Bu durumu yaşayan var mı.? Hastaneye götürmeli mi acaba ?
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

20 Temmuz 2025 17:41
Bir paylaşımda sizinkine benzer bi soru görmüştüm de mıknatıs, pil veya deterjan vs gibi tehlikeli şeyler yuttuğunda direk götürülüyor ama böyle boğazını felan yırtmayacak ufak lastik toka sanırım kakayla birlikte atılıyormuş. Yanıltmak istemem, Osman hocam cevap verir umarım. Yoksa muhakkak doktorunuza da danışın
Merve U.

Merve U.

20 Temmuz 2025 17:48
Yasemin Hanım teşekkür ederim, ben de bir çok yerde öyle okudum ama işte emin olamıyorum. 112 de o şekilde bilgi verdi. Doktorumuza da yazdım ancak açık konuşmak gerekirse Osman Hoca'nın ve onu takip eden annelerin bilgi ve tecrübesinden yararlanmak daha faydalı diye düşündüm.
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

20 Temmuz 2025 17:52
Meslektaşlarımla aynı şeyleri düşünmüşüm🙂 ben de 112 çalışanıyım. Tabiki elbette umarım Hocam da görür cevaplar. Çok geçmiş olsun🌸
Merve U.

Merve U.

20 Temmuz 2025 17:53
Ne güzel, ne kutsal bi görev başarılar dilerim. Ve tekrar çok teşekkür ederim 🌸🙏
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Geliştirici

20 Temmuz 2025 18:32
Küçük şeyler kaka ile çıkar, zararı olmaz. Pil, ilaç, büyük cisimler vs zararlı. Geçmiş olsun. 🙂
Merve U.

Merve U.

23 Temmuz 2025 07:41
Teşekkür ederim Tolga Bey, inşallah çikmistir ben gözlemleyemedim ☺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir