🎀 Minik Prensesin Günlük Beslenme ve Uyku Ritmi 🎀

98 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

28 Şubat 2026 10:50
"8 aylık kızım için beslenme düzenini yanlış yapıyorum gibi geliyor. 😔 Saat 08:00'de uyanıyor, 10:00 - 11:00 gibi mama verip ilk uykuya geçiyoruz. Uyandıktan sonra kahvaltı yapması saat 12:00'yi buluyor. Sabah düzenini bir türlü kuramıyorum... 🥺 Siz nasıl yapıyorsunuz? Lütfen fikir verin, yardımcı olun! 🙏✨"
Yasemin Ş. .

Yasemin Ş. ..

28 Şubat 2026 11:09
Akşam kaçta yatıyor daha erken yatırıp erken kalkmasını sağlayın
Merve K. .

Merve K. ..

28 Şubat 2026 11:28
benim kızım da şuan 7 aylık aynı şekilde ilerliyoruz uyandığında mama ile besleyip ilk uykusunu yaptırıyorum sonrasın da kahvaltı yapıyoruz ben normal kabul ediyorum hala ana besinleri mama olduğu için uyandığı gibi kahvaltı yapmaya zorlamıyorum zamanla düzenin oturacağını düşünüyorum 🌸
Ümran A.

Ümran A.

28 Şubat 2026 12:05
Merhaba benim kızım da 9,5 aylık

Sabah 8 gibi uyanıyor. Uyanınca 5-10 dakika emiyor. 9-10 arası kahvaltı yapıyoruz . 11 de ilk uykuya geçiyor.

13 gibi ara öğün veriyorum.

18 gibi de akşam yemeği
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

28 Şubat 2026 12:38

Ümran Asil

Merhaba benim kızım da 9,5 aylık

Sabah 8 gibi uyanıyor. Uyanınca 5-10 dakika emiyor. 9-10 arası kahvaltı yapıyoruz . 11 de ilk uykuya geçiyor.

13 gibi ara öğün veriyorum.

18 gibi de akşam yemeği

Bu düzeni ben kuramıyorum bir türlü ya
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

28 Şubat 2026 12:39

Merve Kaya

benim kızım da şuan 7 aylık aynı şekilde ilerliyoruz uyandığında mama ile besleyip ilk uykusunu yaptırıyorum sonrasın da kahvaltı yapıyoruz ben normal kabul ediyorum hala ana besinleri mama olduğu için uyandığı gibi kahvaltı yapmaya zorlamıyorum zamanla düzenin oturacağını düşünüyorum 🌸

7 aylıken bende öyle yapıyordum ta ki 8 ay diyince yemek tadı aldığı için mamayı az içmeye başladı
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

28 Şubat 2026 12:40

Yasemin Şahin

Akşam kaçta yatıyor daha erken yatırıp erken kalkmasını sağlayın

Uyku benim elimdeki birşey değil maalesef o ne zaman isterse uyuyor ve uyanıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir