🌸 Minik Prensesin Gizemli Huzursuzluğu 🌸
118 görüntüleme

Ebru K. ..
24 Mart 2026 17:00
9 aylık bir kızım var ve dünden beri çok huzursuz. ☹️ Bir türlü neyi olduğunu anlayamıyorum, durumu çözemiyorum. Ateş, kusma veya kabızlık gibi belirtilerimiz yok. ❌ 'Diş mi çıkarıyor?' diyorum ama diş olsa ağlaması hiç durmaz, daha kötü olurdu diye düşünüyorum. 醴
Uykusunu tam alamadığı için mi böyle acaba? Sadece 30 dakika uyuyup uyanıyor, sonra hemen uykusu geliyor ama yatırınca tekrar uyumuyor. Gerçekten çok çaresiz kaldım. Tek fark ettiğim şey, büyük tuvaletini daha sık yapmaya başlaması. İshal değil, normal yapıyor; ancak günde 1 kez yaparken şimdi 2-3 kez yapmaya başladı. Son 2 gündür yaşadığımız bu durumun sebebi ne olabilir?"
Uykusunu tam alamadığı için mi böyle acaba? Sadece 30 dakika uyuyup uyanıyor, sonra hemen uykusu geliyor ama yatırınca tekrar uyumuyor. Gerçekten çok çaresiz kaldım. Tek fark ettiğim şey, büyük tuvaletini daha sık yapmaya başlaması. İshal değil, normal yapıyor; ancak günde 1 kez yaparken şimdi 2-3 kez yapmaya başladı. Son 2 gündür yaşadığımız bu durumun sebebi ne olabilir?"
G
Gülcan Ş.
24 Mart 2026 17:06
Çok gecmıs olsun biz de bu aralar oyleyız 9 buçuk aylığız bizde 3 gün önce öksürük ateş başladı dün aile hekimine gittik orta kulak iltihabı olmuş dedı şok oldum
G
Gülcan Ş.
24 Mart 2026 17:07
Ama sizde ateş vs yoksa diş huzursuz ediyor olabilir

Emel C.
24 Mart 2026 17:47
Dişden olabilir calpol verebilirsiniz uyku öncesi yada 9 ay ayrılık kaygısı yaşıyor olabilirsiniz Allah dusmanima vermesin çok zor inşallah distir 😊

Ebru K. ..
24 Mart 2026 20:25
Dişden olabilir calpol verebilirsiniz uyku öncesi yada 9 ay ayrılık kaygısı yaşıyor olabilirsiniz Allah dusmanima vermesin çok zor inşallah distir 😊

Emel C.
24 Mart 2026 21:30
Ne zaman geçer acaba 7 aylıken atlatık uzun sürdü ama hani bidaha ayrık kaygısımı bilemiyorum

Ebru K. ..
24 Mart 2026 21:39
Bizim yaklaşık 1 ay sürmüştü gerçekten çok zordu şu bile içemiyordum daha kısa sürer sizin umarım

Emel C.
24 Mart 2026 21:40
Şu an aynı alt değiştirmesi bile ayrı kaos
Yükleniyor...