✨ Minik Kuzumun Gelişim Yolculuğu ve Huysuzluk Dönemi ✨

105 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

25 Şubat 2026 10:03
(8 ay 1 günlük) bir bebeğim var. Henüz adım atmıyor; hatta yürütece koyduğumda doğrudan ağlamaya başlıyor. Sürekli kucak isteyen, kucaktan inmek istemeyen bir bebek. Bu ayda adım atmaması sizce normal mi? 🐣

Bir de son bir sorum daha olacaktı: Normalde her şeye gülen, neşesi bol, pek ağlamayan bir bebekti. Ancak son 25-30 gündür neşesi kaçtı. Sürekli her şeye ağlıyor ya da ağlamasa bile kendi kendine "ıııhhhh" diyerek ağlama sesi çıkarıyor, huysuzluk yapıyor. ☹️

Bu durumları yaşayan var mı? Önerilerinizi bekliyorum! ❤️
N

NUR

25 Şubat 2026 10:09
Diş cikartiyo olabilir mi 25-30 gündür huysuz dediniz ya diğeri hakkında bi bilgim yok benim bebeğim 5 aylıkken ellerinden tutup adım atmaya başladı 7 buçuk aylıkkende kendi kendine ayağa kalkıp sıralamaya başladı ama her bebeğin gelişimi kendine özel normaldir bence doktorunuza danışın
Tuğba D.

Tuğba D.

25 Şubat 2026 10:42
Her çocuk aynı değil. Demek ki buna hazır değil. Ayrılık kaygısı yaşıyor da ola bilir .sürekli kucak ta gelişimin bir parçası
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

25 Şubat 2026 14:11

NUR

Diş cikartiyo olabilir mi 25-30 gündür huysuz dediniz ya diğeri hakkında bi bilgim yok benim bebeğim 5 aylıkken ellerinden tutup adım atmaya başladı 7 buçuk aylıkkende kendi kendine ayağa kalkıp sıralamaya başladı ama her bebeğin gelişimi kendine özel normaldir bence doktorunuza danışın

Aslıda çok istekli ama kucağımdan inmedigi için birşey yapamıyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

25 Şubat 2026 14:11

Tuğba Dibek

Her çocuk aynı değil. Demek ki buna hazır değil. Ayrılık kaygısı yaşıyor da ola bilir .sürekli kucak ta gelişimin bir parçası

Evet çok fazla yaşıyor ayrılık kaygısını ya zor bir dönem
Tuğba D.

Tuğba D.

25 Şubat 2026 14:15
Bu yüzden hiç bisey icin zorlamayın şuan sadece sizinle güven duygusunu inşaa ediyor ve o güveni alınca daha çok rahatlayacaksınız
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

25 Şubat 2026 14:19

Tuğba Dibek

Bu yüzden hiç bisey icin zorlamayın şuan sadece sizinle güven duygusunu inşaa ediyor ve o güveni alınca daha çok rahatlayacaksınız

Güveni erken alması için elimden geleni yapıyorum söylüyorum gideceğimi geri gelecegimi ama yok yani
Tuğba D.

Tuğba D.

25 Şubat 2026 14:21
O şuan geleceğinizi biliyor ama zaman kavramı olmadığı için bu kadar ağlama 1 Aya geçecrktir
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

25 Şubat 2026 15:04

Tuğba Dibek

O şuan geleceğinizi biliyor ama zaman kavramı olmadığı için bu kadar ağlama 1 Aya geçecrktir

Ay inş gerçeten hani baya yıpratıyor insanı sürekli ağlaması

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir