Mide Bulantısı
75 görüntüleme
S
Simge H.
7 Ocak 2026 11:47
Üç aylık hamileyim mide bulantısından ötürü diğer hamileler gibi avakado ve yumurta gibi besinler alamıyorum kendimi suçlu hissediyorum besinsiz kalıyor diye
B
Beyza Ö.
7 Ocak 2026 11:51
Merhaba öyle düşünmeyin bebek alması gerektiğini vücudunuzun depolarından alıyor siz sağlıklı ve dinç olmak için depolarınızın boşalmaması için kendinize iyi bakmalısınız bence. Eğer içebilirseniz zencefil çayı benim bulantılarıma iyi gelmişti+ maden suyu nane limon
S
Simge H.
7 Ocak 2026 11:55
Teşekkür ederim 🤢🥹 maden suyu olmazsa olmazım
N
Nurten
7 Ocak 2026 11:55
Yolun başındasın canım benim Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Bebeklerimiz anneyi tabiri caizse sömürür 😂o yüzden her annenin mutlaka mide bulantısı yaşadığı yemek yiyemediği zamanlar olur. Şunu yemeliyim mutlaka bunu yemeliyim mutlaka diye kendini şartlama. Doktor kontrollerinde şikayetlerinin boyutunu ilet doktor sana mutlaka yardımcı olacaktır. 😇
S
Simge H.
7 Ocak 2026 11:58
Evet çok başındayız 🥹 umarım sağlıkla kolaylıkla geçirmiş oluruz bu süreci de
G
Gdkmc
7 Ocak 2026 12:04
Muz yiyin bebeğe çok güzel kilo aldırıyor. Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
A
Ayşe Ş. ..
7 Ocak 2026 12:05
Ne yumurta ne tavuk asla yiyemedim. Et balık yedim onların yerine. Aynı besinleri içeren şeyleri araştırın onlari yerine yiyin. Birşey olmaz merak etmeyin. Dengeli ve sağlıklı beslenin yeter. Hem avakado yada yumurta mucize bir besin değil. Sadece hazırlanması kolay çabucak yapıp yeniyor ondan popüler bu kadar.
G
Gdkmc
7 Ocak 2026 12:05
Bir de prilam kullanın mutlaka çok iyi geliyor
A
Arzu.G
7 Ocak 2026 12:13
İlk aylarda bebek için yemenize gerek yok canınızı sıkmayın.suan zaten sizden besleniyor avakado yemediniz diye asla gelişimi etkilenmez. Zaten ilk aylardaki mide bulantilarindan neredeyse tüm hamileler aç kalır kilo verir az beslenir .4.aydan itibaren çok yüksek ihtimalle bulantılar bitecek ve iştahınız açılacak.asil önemli olan kan değerleriniz onu da doktor takibiyle takviyelerle hallettiniz mi gerisini zamana bırakın yatın dinlenin bol bol . önümüzdeki 2yiliniz kosturmacalarla geçecek zaten :) sağlıkla gelsin kuzunuz
S
Simge H.
7 Ocak 2026 12:17
Çok teşekkür ederim 🥰

Betül ..
7 Ocak 2026 19:28
Ben ilk 4 ay kustum ve yattım hep prilam, serum hiç fayda etmedi.Doktor son çare zofer yazdı 2 3 gün içtim sonra kendime geldim.Bu süreçte 53 ile hamile kaldım 47 kiloya kadar düştüm.beyaz leblebi,tuzlu kraker,az yağlı şeyler yememi söyledi.Çok zor süreçti benim için doktorun yazdığı vitaminleri bile içemedim düşünün.Zor ama geçiyor umarım sizinde geçer.🙏🏻🌸