Meyveli Yoğurt

84 görüntüleme
D

Dilara Ç.

15 Şubat 2026 14:40
Merhaba kızım9 aylık ek gıda dönmemiz iyi gidiyor ama şuyle bişey var kızımmarkete büyük çocuğuma aldığım meyveli yoğurt yemeyi çok istiyor ben bir iki kaşik verdim sizce herhangi bı zararıolurmu bilgisi olan bana bilgi verirmi
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

15 Şubat 2026 14:48
Bence bu devirde herşey zaralı bu arada ben kızıma gerçeten bal şeker hariç herşey veriyorum ilaka zararı vardır ama hani her anne farklı bakış açısına sahiptir kimi anne veriri kimisi vermez içiniz nasıl rahat ediyorsa
Betül �.

Betül ..

15 Şubat 2026 14:51
Fazla aşırıya kaçmadan yenilebilir bence.Bu devirde ne zararlı ne değil belli değil.
Afranur K.

Afranur K.

15 Şubat 2026 15:15
Daha sonra gördüğünde saldırır gibi yemesindense sizin kontrolünüzde tadına bakması ve zevkini alması da önemli bence. Evet şeker vermeyelim, tuz hakeza öyle ama çocuğun bunları başkalarının yanında görüp sonra da çok fazla seviyede yeme talebi olması daha kötü bence.

Hem büyük bir kardeşi daha var illaki canı başka şeyler de isteyecek engellemek yerine kontrolün sizde olması harika bir şey bu anlamda 🙏🏻
D

Dilara Ç.

15 Şubat 2026 19:29
Teşekkür ederim her birinize
D

Dilara Ç.

15 Şubat 2026 19:29
☺️☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir