Mesajım Kendiliğinden Silindi
86 görüntüleme
Ş
Şükran Ö. ..
20 Mayıs 2026 00:18
Uzmanla görüştüm 1 aylık süre olduğu için etkisinde kalacağını söyledi süreci atlatana kadar bu şekilde zor geçeceğini söyledi benden size tavsiye tanımadan güvenmeden çocuğunuzu kimseye emanet etmeyin bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum bu süreçte hem ben hem oğlum yıpranıyoruz
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
20 Mayıs 2026 00:21
Allah kolaylık versin. Gerçekten insanın gözünden sakındığı evladına bu şekilde davranan biri nasıl bakıcı olur. Şikayet edin.
Ş
Şükran Ö. ..
20 Mayıs 2026 00:23
Ettim süreç devam ediyor mahkemeye verdik kimseye güvenmeyin lütfen ben yandım sizlerde yanmayın küçük çocuk diyoruz ama yok kesinlikle herşeyi anlıyorlar
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
20 Mayıs 2026 00:23
Çocuk içinde ustelemeyin ofkelenseniz bile içinize gömün. Onun yaralarını korkularını sizden başka kimse iyileştiremez. BLV deneyin kendi yesin. Yemeği korkulacak değil oyun haline getirin. Zor bir süreç gerçekten üzüldüm.
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
20 Mayıs 2026 00:25
Ettim süreç devam ediyor mahkemeye verdik kimseye güvenmeyin lütfen ben yandım sizlerde yanmayın küçük çocuk diyoruz ama yok kesinlikle herşeyi anlıyorlar
Ş
Şükran Ö. ..
20 Mayıs 2026 00:25
Öyle yapıyorum yemek odasında yemek yemesi için her türlü ona imkan sunmaya çalışıyorum ilk çocuğum evet tecrübem yok ama anne olmak çok farklı her gördüğünuzu yapan annelerden olmak istemiyorum ama malesef onlari görünce de ben çok üzülüyorum acaba benim çocuğumda mi sorun var diye
Ş
Şükran Ö. ..
20 Mayıs 2026 00:28
Bebeğimin böbrek sorunu var maalesef bir böbreği çalışmıyor bu yüzden doktorumuz herşeyi önermiyor ateş düşürücüleri bile doktor kontrolü olmadan kullanamiyoruz
Yükleniyor...