Merhabalar

151 görüntüleme

N.

30 Nisan 2026 09:41
Oğlum 4 ay 20 günlük, geceleri sürekli hareket halinde bacaklar hep havada Bi kipirtili kendini de uyandırıyor. Bu atak haftası ile ilgili mıdir
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
30 Nisan 2026 09:42
Merhaba gazı olabilir kızım öyle yapıyordu gaz sancısıymış
Ebru K.

Ebru K.

30 Nisan 2026 09:50
Muhtemelen gaz sancisidir o gazını çıkarın bebeğin atak haftasında o kadar sessiz olmuyorlar maalesef sürekli ağlıyorlar
D

Dilan K.

30 Nisan 2026 10:11
Benimki de 4 ay 13 günlük ve gece sürekli uyanıyor ben izlemde bulunamadim ama bu ay gerçekten bı gaz sorunsalı yaşıyoruz bizde. Kuvvetli muhtemel gazdandir
Z

Züleyha Ö. T.

Premium Üye
30 Nisan 2026 10:44
benim bebeğim de öyle. Eğer gündüz dönmeye çalışıyorsa gece de bunu tekrarlamak istiyor. Hem gaz hem de dönmeye çalışıyor olabilir
M

Melda E.

30 Nisan 2026 11:36
Merhaba, benim bebeğimde öyleydi ayakları sürekli havada, kaldırıp pat diye yatağa vuruyordu. Sesten rahatsız ediyordu uyurken. Forumdan yazdım bazı arkadaşlar dönme alıştırması olduğunu söylemişti gerçekten öyle çıktı sonrasında gündüzleri dönmeye çalıştı.
D

Damla

30 Nisan 2026 23:19
Karabiber zeytinyağı kavurup ilidiktan sonra karnına deneyebilirsiniz ben Kimyon da veriyordum ya da ilik havlu yapıyordum yüz üstü yatırınca rahatlıyordu
D

Damla

30 Nisan 2026 23:20
Damla
Karabiber zeytinyağı kavurup ilidiktan sonra karnına deneyebilirsiniz ben Kimyon da veriyordum ya da ilik havlu yapıyordum yüz üstü yatırınca rahatlıyordu
Bu arada oğlum gozlemlerim sonucu yüz üstü yatmak istediğini anladım o şekilde daha rahat uyuyor 6 aylık gala oyle
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir