Menenjit ve Yan Etkileri

151 görüntüleme
P

Pınar D. A. ..

5 Mayıs 2026 08:59
Merhabalar. Bebeğim 16aylık erkek. Dün nimenrix ve bexsero aşılarının ilk dozlarını oldu. Ateşi olmadı fakat aşıdan yaklaşık 4 saat sonra başlayan ve [10.saatte](10.saatte) şiddetlenen bir bacak ağrısı var. Şu an yaklaşık 16 saat geçti ve neredeyse yürüyemiyor. Kendi başına ayağa kalkamıyor. Emekleyemiyor çünkü bacağını bükemiyor. Bizim desteğimizle adım atarken de sürekli ayağını kaldırıyor. Ne yapmam gerek calpol verdim fakat sanırım çok etkili olmadı. Gece boyu da uykusundan çığlıkla uyandı. Daha önce böyle çığlık hiş duymamıştım. Yardımcı olursanız sevinirim
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
5 Mayıs 2026 09:35
biz böyle bir etki yaşamamıştık. İsterseniz bir profesyonele danışın veya sağlık ocağına falan gösterin
Afranur K.

Afranur K.

5 Mayıs 2026 10:35
Bacak ağrısı olması yan etkileri arasında normal demişti doktorumuz bize, ama kaslarını zorlamayın bence. Hatta annem de sizin bacaklarınız da çok ağrımıştı demişti bize de
P

Pınar D. A. ..

6 Mayıs 2026 08:55
Dün akşam saatlerinde yani yaklaşık 24 saatini doldurduğunda ağrıları azaldı eski rutinindeki gibi yürümeye hareket etmeye başladı. Tabii o saate kadar toplam dört kez calpol vermek durumunda kaldık. Hiç ateşi olmadı ama bacak ağrısını çok kuvvetli yaşadık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir