Menenjit Sisteme İşletme
230 görüntüleme
E
Esra
10 Mart 2026 12:36
oğlum 9 aylık 2 doz nimernix bexsero şeklinde Kasım ve şubatta Menenjit aşısı oldu ama sisteme işlenmemiş görünmüyor barkodlarla işleniyormuş aşı kutuları yapılıp atıldığı için işlenemiyor dendi başka bir yolu var mı e nabızda sistematik olarak aşı gözükmüyor bir sıkıntı olur mu
@Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
@Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Afranur K.
10 Mart 2026 14:09
Ben de baktım bizimki de işlenmemiş ama orada doktorun yanındaki hemşire hanım aşı kartımıza yazmıştı. Belki kartta olması yeterli Olabilir.
Aile hekimliğindeki hemşireniz işleyemiyor mu? Ben yarın gideceğim sorarım inşallah 🙏🏻
Aile hekimliğindeki hemşireniz işleyemiyor mu? Ben yarın gideceğim sorarım inşallah 🙏🏻
M
Melisa
10 Mart 2026 19:46
Bizim saglikocagi hemşiresi kodları at bana dedi işleyim bende baktım sistemde yok özel de yaptırmıştım aşıyı
E
Esra
10 Mart 2026 20:04
Bizim saglikocagi hemşiresi kodları at bana dedi işleyim bende baktım sistemde yok özel de yaptırmıştım aşıyı
E
Esra
10 Mart 2026 20:05
Ben de baktım bizimki de işlenmemiş ama orada doktorun yanındaki hemşire hanım aşı kartımıza yazmıştı. Belki kartta olması yeterli Olabilir.

Elif T.
25 Mart 2026 00:26
Aynısı bizim de başımıza geldi aşıları devlet hastanesin da yaptırdık ve ne sağlık ocağı ne de aşıyı yapan doktor sisteme işlemedi Ciner ve sağlık bakanlığına şikayette bulundum dönüş yapılmasını bekliyorum şuan kutuların muhafaza edilmesi gerektiği de söylenmedi tarafımıza aynı şekilde

Elif T.
25 Mart 2026 00:28
E
Esra
25 Mart 2026 00:45
Aynısı bizim de başımıza geldi aşıları devlet hastanesin da yaptırdık ve ne sağlık ocağı ne de aşıyı yapan doktor sisteme işlemedi Ciner ve sağlık bakanlığına şikayette bulundum dönüş yapılmasını bekliyorum şuan kutuların muhafaza edilmesi gerektiği de söylenmedi tarafımıza aynı şekilde

Afranur K.
25 Mart 2026 00:45
İşledi mi sağlık ocağında ki hemşireniz. Çok saçma bir durum yani yurt dışına çıksak bebeğin aşı olduğunu kanıtlayamıyoruz şuan

Elif T.
25 Mart 2026 00:49
Özel aşıları ebeveyne imza attırarak yapıyorlar o imzalı evrağı talep ettim o gün aşıyı yapan kişi barkodları evrağa zımbalamış isterseniz sizde tekrar aşı yaptığınız yer ile görüşün nimernix bexsero şeklinde değil menenkok şeklinde işleniyor bir barkod bile olsa direk doz işlenebiliyor
E
Esra
25 Mart 2026 01:15
Almamış ki barkodları

Elif T.
25 Mart 2026 01:17
Kaç doz yaptırdınız aşıları

Elif T.
25 Mart 2026 01:18
Yani olayın kötü tarafını şöyle söyleyeyim arkadaşım e nabız da aşı gözükmediği için çocuğunu Özbekistan da kreşe veremedi.
E
Esra
25 Mart 2026 01:42
İlk dozları yaptırdık, diğerlerini yaptırmadan iyi ki fark ettik. Sağlık ocağında ki hemşiler ebeler doktorlar sıkıntı çıkarıyorlar. Zaten her sağlık ocağında ki farklı birşey söylüyor.

Elif T.
25 Mart 2026 01:43
Aşıların yapıldığı tarihi biliyorsanız bir sonraki dozlarda tek barkod kullanabilecekler yani ninernix bexsero oldunuz sadece birinin barkodu kullanabilecekler sisteme de menenkok olarak girebilecekler sizde diğer barkodu ilk doza işletin onların hataları yardımcı olacaklardır aşıların önemini biliyorsun yurtiçinde çok bir önemi yok ama yurt dışında önemli bir konu menenjit

Elif T.
31 Mart 2026 19:42
Yok maalesef, ilk dozların yapıldığı kutular atıldığı için sisteme işlenmedi. Ama bende aşı kartı var oraya işlettim yapan doktorumuzdan da kaşeli imzalı kağıt aldım ekstra eğer yurtdışına çıkma durumu vs. Olursa planlama yapılması durumunda

Afranur K.
31 Mart 2026 20:03
Merhaba Afranur hanım CİMER e yazmam neticesinde bugün tarafıma ilçe sağlıktan dönüş yapıldı aşı kartı ile gittim ve dilekçe yazarak sisteme işlettim aşıları isterseniz ilçe sağlık ile siz de bir görüşün

Elif T.
31 Mart 2026 20:06
İlçe sağlığa gitmemiz yeterli mi? Aşı kartım, doktor onaylı kaşeli kâğıdım vs. Varb

Afranur K.
31 Mart 2026 20:30
Evet bugün gittim ben aşı kartı ve kimliği ile dilekçe yazdım ve sisteme işlediler hatta sizin varsa getirebilirsiniz sizinkileride işleriz dedi hemşire. Aşı birimi ile bir görüşüp bilgi alın isterseniz. Şuan e nabızda gözüküyor bebeğimin menenjit ve rota aşıları

Elif T.
31 Mart 2026 20:34
Çok teşekkür ederm 🙏🏻 ben de en kısa sürede gideyim. İleride sıkıntı yaşamayalım
C
Ceren c.
31 Mart 2026 20:39
Benimkileride islemediler