Menenjit Aşısı Yardım

34 görüntüleme
C

Ceren G.

13 Kasım 2025 17:01
Hemşirenin ve doktorun ağzına bakarak menenjit aşısını 1 yaş sonraya bırakacaktık ama pişman oldum. Şuan 4 ay 9 günlük bebeğim. Ne zaman aşılamaya başlayabiliriz. Hangi ayda hangi asi ve kaç doz olmalı yardımcı olurmusunuz
F

Fatma S. ..

13 Kasım 2025 17:03
Merhaba biz devlet aşıları yla denk gelmesin diye 5 7 ve 13. Ay olarak yaptırdık. Aynı anda hem bexsero hemde nimenrix yapıldı.
C

Ceren G.

13 Kasım 2025 17:09
@Fatma Süre bizim hemsiremizim pek bir bilgisi yok sanirim ya ben üçüncü ayda başlanıyor diye biliyordum ama o 1 yaşından sonra dedi. Doktorumuzla konuşup takvim oluşturmak laizm o zaman
A

Ayşegül Ü.

13 Kasım 2025 18:15
Geç kalmadınız, hiç endişelenmeyin, rota için 3.ayda yaptırmak gerekiyor, menenjit için bol bol vaktiniz var. Ben 3.ayda yaptırmak istedim, doktorumuz 5. ayda yapalım dedi. Siz de 5.ayda başlayabilirsiniz.
F

Fatma S. ..

13 Kasım 2025 18:18
Menenjit aşılarının belli bir tarihi yok ama ne kadar erken olursa o kadar iyi belki o yüzden 1 yaş sonrasına bırakın demiştir bilemiyorum. 5 aylık olmak üzere zaten bebeğiniz hemen başlamak isterseniz bizim takvim gibi yapabilirsiniz 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir