Menenjit Aşısı Takvimi İçin Yardımcı Olur Musunuz?

169 görüntüleme
B

Buket Ç.

16 Haziran 2025 17:58
5 ay 8 günlük bir oğlum var. Bugün doktor kontrolünde doktorumuz 5-7 ve 15. Aylarda nimenrix ve bexseroyu aynı anda yaptırmamızı söyledi. Yani 5-7-15 aylarında bir bacağına nimenrix diğer bacağına bexsero vurulacakmış. Bu doğru bir uygulama mı emin olamadım. İçin hiç rahat etmedi. Menenjit aşı takvimi nasıl olmalı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
M

Müjde C.

16 Haziran 2025 18:25
Benim oğluma 3 aylıkken yapıldı iki bacağınada, bende sizin gibi tedirgindim sorduğumda doktoruna 2 çeşit menenjit var o yüzden bu doğru bir uygulama demişti
N

Naciye D. Ö. ..

17 Haziran 2025 10:39
Evet Osman hoca da böyle öneriyordu, takip ettiğim sorduğum diğer doktorlar da. 3-5. Ayları tercih ettik biz, sizin durumunuzda da 5-7 gayet uygun. Menenjit türlerinden en sık görülen ikisini yaptıkları için iki adet oluyor doğru uygulaması bu araştırmama göre
B

Buket Ç.

17 Haziran 2025 10:41
Ama doktorumuzun dediği takvime göre 6 doz aşı olacak bu durumda. 5.ayda nimenrix ve bexsero, 7.ayda nimenrix ve bexsero ve 15.ayda nimenrix ve bexsero.
H

Hatice Ö.

17 Haziran 2025 10:44
Dozlar ve aşı takvimi doğru hatta Osman Hoca 3 5 9 aylarda öneriyor
Z

Zeliha Ç.

17 Haziran 2025 10:53
6 aylık oğlumun menenjit aşısı ile devlet aşısı beraber yaptırmak istemiyorum kaçınci ayları tercih edebilirim
H

Hatice Ö.

17 Haziran 2025 15:05
Zeliha Hanım 6? Ayda devlet aşısı 7 9 13. aylarda menenjit aşısını yaptırabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir