Menenjit Aşısı

305 görüntüleme
M

Melike Ç. ..

2 Ağustos 2026 19:18
Menenjit aşısının 1. Dozunu 7 aylık olduğu gün yaptırdık (bexsero). 2. dozu (bexsero) 10 aylıkkken yaptırdık. Arada 2 ay olması gerekiyor diyenler var. Biz arada 3 ay bırakıp yaptırdık herhangi bir sorun olur mu? E diğer dozu ne zaman yaptırmak gerekir? Bu şekilde aşı yaptıran var mı nasıl yol izlediniz?
B

Beyza Ç.

2 Ağustos 2026 20:10
Çocuk doktoru ile görüşerek tarih belirlemediniz mi mesela ben ilk çocuğuma doktoru 3. 5. Ve 13. Aylarında menenjit önermişti o şekilde yaptırmıştım
Fatma A. U.

Fatma A. U.

2 Ağustos 2026 20:38
Bizde öyle yaptık enson aşısınıda 13. Ayda oldu ve bitti
M

Melike Ç. ..

3 Ağustos 2026 09:47
Beyza Çevik
Çocuk doktoru ile görüşerek tarih belirlemediniz mi mesela ben ilk çocuğuma doktoru 3. 5. Ve 13. Aylarında menenjit önermişti o şekilde yaptırmıştım
Doğumdan sonra sürekli şehir değiştirdim çocuk doktoru bağlı olduğunuz sağlık ocağındaki doktorunuzla yapın dedi. Sağlık ocağındaki gittiğiniz çocuk doktoru ile yapın dedi ben de arada kaldım açıkçası genel olarak yapılan tarihlerde yaptırmaya çalıştık
M

Melike Ç. ..

3 Ağustos 2026 09:48
Fatma Albina U
Bizde öyle yaptık enson aşısınıda 13. Ayda oldu ve bitti
Toplam 5 doz diye biliyorum. İki farklı aşıyı aynı anda yaptırmadık ayrı ayrı yaptırdığımız için 5 doz olacak galiba
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Ağustos 2026 09:49
Melike Çiftci
Toplam 5 doz diye biliyorum. İki farklı aşıyı aynı anda yaptırmadık ayrı ayrı yaptırdığımız için 5 doz olacak galiba
Evet ilk doz 7. Ayda nimenrix ve bexsero

10. Ayda sadece bexsero

13. Ayda nimenrix ve bexsero yaptırdık
M

Melike Ç. ..

3 Ağustos 2026 16:41
Fatma Albina U
Evet ilk doz 7. Ayda nimenrix ve bexsero

10. Ayda sadece bexsero

13. Ayda nimenrix ve bexsero yaptırdık
Bize hiç birlikte yaptırın demediler sorun olur mu acaba ya
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Ağustos 2026 16:57
Melike Çiftci
Bize hiç birlikte yaptırın demediler sorun olur mu acaba ya
Biz sağlık ocağındaki ebemizle oluşturduk bu takvimi doktorumuza da sorduk çok iyi devletin yaptığı aşılarla denk düşmesin yeter dedi

Birde her yapılan aşı arasında 28 gün olması gerekiyormuş

Tekrar bir sorun doktorunuza
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir