Menenjit Aşısı

258 görüntüleme
R

Rumeysa G.

18 Temmuz 2026 09:31
Bebeğim 9 aylık ve hala menenjit aşısını yaptıramadım. Eşim Afrika'dan gelecek ve endişeliyim.. Kendisi aşılı olduğu halde taşıyıcı olma ihtimali olabilir mi?
S

Simge D.

18 Temmuz 2026 09:42
Benimde bebegim 6 aylık henüz bende yaptırmadım. Ama bir video görmüştük yurt dışı bağlantısı varsa yapilmali normalde de yapılmasını öneriyorlar o ayrı ama ben aşıyı karışık bulduğum için henüz cesaret edemedim bebegime
R

Rumeysa G.

18 Temmuz 2026 13:03
Simge Demir
Benimde bebegim 6 aylık henüz bende yaptırmadım. Ama bir video görmüştük yurt dışı bağlantısı varsa yapilmali normalde de yapılmasını öneriyorlar o ayrı ama ben aşıyı karışık bulduğum için henüz cesaret edemedim bebegime
Bende eşim yanımızda olmadığı için tek başımayken cesaret edemedim, yazın havalar ekstra sıcak ateş vs olursa diye de korktum.. Ama şimdi de endişeliyim yaptırmadığım için. Teşekkür ederim yanıtınız için..
S

Simge D.

18 Temmuz 2026 13:19
Rica ederim ne demek . Bende daha yaptırmadım iki türlü de endişe duyuyorum yaptırsam bir türlü ysptirmasam bir türlü
M

Merve S.

18 Temmuz 2026 14:52
Rumeysa Göldağı
Bende eşim yanımızda olmadığı için tek başımayken cesaret edemedim, yazın havalar ekstra sıcak ateş vs olursa diye de korktum.. Ama şimdi de endişeliyim yaptırmadığım için. Teşekkür ederim yanıtınız için..
korkmayın yaptırın aşıya gitmeden önce calpol verin belirli saat aralıklarla da yenileyin hiçbir şey olmaz allahın izniyle bende çok ateşten korkuyordum 4. ay aşımız çok zorlu geçti ateşlendi iki gün ama sürekli takip ve calpolle atlattık çok şükür. sizin korkunuzdan ziyade eşinizin getireceği herhangi birşey daha önemli diye düşünüyorum 😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir