Menenjit Aşısı

283 görüntüleme
B

Beyza Ş. ..

7 Temmuz 2026 10:28
Merhaba kızım 26.01.2026 doğumlu nimenrix ilk dozu 05.06.2026 tarihinde oldu bundan sonraki 2 doz hangi zamanlarda olmalı bexseroya henüz başlamadım bu nasıl şekilde olmalı lütfen bilgilendirirseniz
A

Ayşe H. B.

7 Temmuz 2026 11:02
Bana doktor [3.ay](3.ay) ve [5.ayda](5.ayda) dedi ikinci dozumuzu cuma yaptırcaz
B

Beyza Ş. ..

7 Temmuz 2026 12:32
Ayşe Hülda Bayraktar
Bana doktor [3.ay](3.ay) ve [5.ayda](5.ayda) dedi ikinci dozumuzu cuma yaptırcaz
Yani arasında iki ay mı oluyor

Bexseroyu yaptırdınız mı hiç
G

Gülistan O. İ. ..

7 Temmuz 2026 12:33
Bizde 5. [7.ve](7.ve) 13 ay diye dewam edecez nimerix ve bexsero aynı anda vurdurcaz yani imkanınız varsa her iki aşıyı aynı anda vurdursabız daha iyi olur bizin dr. Muz rota [2.dozu](2.dozu) nimerix ve Bekseroyu aynı anda vurdu [5.ayda](5.ayda) pazartsi nimerix ve bexsero vurulcaz
G

Gülistan O. İ. ..

7 Temmuz 2026 12:34
Genelde ilk 2 dozu 2 ay arayla vurulyoruz galiba
B

Beyza Ş. ..

7 Temmuz 2026 12:38
Gülistan Oğuz İşık
Bizde 5. [7.ve](7.ve) 13 ay diye dewam edecez nimerix ve bexsero aynı anda vurdurcaz yani imkanınız varsa her iki aşıyı aynı anda vurdursabız daha iyi olur bizin dr. Muz rota [2.dozu](2.dozu) nimerix ve Bekseroyu aynı anda vurdu [5.ayda](5.ayda) pazartsi nimerix ve bexsero vurulcaz
Bizim rotamız bitti diğer iki aşıyı aynı anda vurdurmak maddi açıdan biraz zor oluyor o yüzden galiba nimenrix diğer dozu Ağustos da olacak bexseroya tam altıncı ayda başlasam olur mu
M

Meryem ..

Premium Üye
7 Temmuz 2026 14:37
ikinci doz iki ay sonra son doz 1 yaş sonrası 13. Ay yani sizin 5 7 13. Aylar konudan bağımsız bebelerimiz aynı gün doğmuş 😇
B

Beyza Ş. ..

7 Temmuz 2026 14:58
Meryem Arslan
ikinci doz iki ay sonra son doz 1 yaş sonrası 13. Ay yani sizin 5 7 13. Aylar konudan bağımsız bebelerimiz aynı gün doğmuş 😇
Maşallah sağlıkla büyüsunler inşallah bexsero yaptırdınız mi peki
Ö

Özlem Ş.

7 Temmuz 2026 15:00
Benim bebeğim sekiz aylık oldu daha ilk aşıyı yeni olacaz çok mu geç kalmışız acaba kaçıncı ayda yapıldığı çok önemli mi
M

Meryem ..

Premium Üye
7 Temmuz 2026 16:10
Beyza Şahin
Maşallah sağlıkla büyüsunler inşallah bexsero yaptırdınız mi peki
İkisini aynı ayna yaptırdık 3. Ayda ilk dozları oldu iki güne 2. Dozları olacak inşallah aşıdan 1 saat önce ateş düşürücü verdim diğer aşılar üçin değil ama Menenjit üçin öyle yapıyorum
B

Beyza Ş. ..

7 Temmuz 2026 16:12
Meryem Arslan
İkisini aynı ayna yaptırdık 3. Ayda ilk dozları oldu iki güne 2. Dozları olacak inşallah aşıdan 1 saat önce ateş düşürücü verdim diğer aşılar üçin değil ama Menenjit üçin öyle yapıyorum
Teşekkür ediyorum bilgileriniz için
B

Beyza Ş. ..

7 Temmuz 2026 16:13
Özlem Şekerci
Benim bebeğim sekiz aylık oldu daha ilk aşıyı yeni olacaz çok mu geç kalmışız acaba kaçıncı ayda yapıldığı çok önemli mi
O konuda bilgim yok ama çocuk doktoru aşı planlamasını yapabilir diye biliyorum
Ö

Özlem Ş.

7 Temmuz 2026 17:06
Teşekkür ederim
M

Melek O.

8 Temmuz 2026 21:40
Merhaba bende yarın kızıma yaptiricam 10 aylik doktor iki doz yeter dedi nimetrix ve bekseri yeterli dedi baska doktor il sağlık müdürü ile aile hekimi konuşsun dedi ne yapacağımı bilmiyorum güncel aşılar hangisi nasıl yapicam yardımcı olur musunz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir