Menenjit Aşısı
390 görüntüleme
.
.....
5 Haziran 2026 20:28
merhaba Hanımlar 7 aylık kızıma dün menenjit aşısı yaptırdım sağ bacağının üzerine kesinlikle dönmek istemiyor uyurken hep sol tarafına dönerek uyumak istiyor aşı yerinde kırmızılık meydana geldi içi de şiş duruyor dışarıdan görünürü bir şişlik yok ama elimle dokunduğumda elime şişlik geliyor başına gelen var mı ne yapmalıyım ne zaman geçer sizce
R
Rabia K.
5 Haziran 2026 20:32
3aylık bebeğimde de oldu 2günde geçti. Enjeksiyon bölgesine ıslaklığı alınmış soğuk pamuk koyup rahatlatmaya çalıştık
.
.....
5 Haziran 2026 20:34
3aylık bebeğimde de oldu 2günde geçti. Enjeksiyon bölgesine ıslaklığı alınmış soğuk pamuk koyup rahatlatmaya çalıştık
R
Rabia K.
5 Haziran 2026 20:41
Kaç gün su degmeyecek denildi size
N
Nilüfer B.
5 Haziran 2026 20:43
Merhaba biz de 2 gün önce olduk oğlum 5 aylık. Doktorumuz duş alabilir dedi aynı günde de. Ve de şişlik geçmesi birkaç haftayı bulacağını söyledi. Ateş ve huzursuzluk yaptı aşı.
.
.....
5 Haziran 2026 20:44
Aşı sonrası 2 gün banyo yapmıyoruz. Ama hemşire tavsiyesiyke soğuk (buzlu ya da aşırı soğuk değil ) uygulama yaptık siz yine doktorunuza sorun
.
.....
5 Haziran 2026 20:45
Merhaba biz de 2 gün önce olduk oğlum 5 aylık. Doktorumuz duş alabilir dedi aynı günde de. Ve de şişlik geçmesi birkaç haftayı bulacağını söyledi. Ateş ve huzursuzluk yaptı aşı.
R
Rabia K.
5 Haziran 2026 20:47
Bizim doktorumuz bununla ilgili bir bilgi vermedi aşıyı yapan hemşire sadece bugün su değmesin dedi ama yine de endişeleniyorum ağrısı varmış gibi davranmıyor sadece içinde büyük bir şişlik varmış gibi
.
.....
5 Haziran 2026 20:48
Evet bizimde öyleydi kızarıklık da vardı zamanla azaldı.
R
Rabia K.
5 Haziran 2026 20:54
Ben de yarın soğuk uygulama yapayım 2 gün geçmiş olur en azından üzerinden aksi bir şey olursa iki gün beklemiş olurum içim rahat eder
.
.....
5 Haziran 2026 20:57
Bir an önce Geçer umarım. içinize nasıl sinerse. Yan yatıyorsa gözetim altında tutun aşı çok canını yakmıştır yan yatsın. Tekrar geçmiş olsun
Yükleniyor...