Menenjit Aşısı

228 görüntüleme
F

F.E.T

19 Nisan 2026 18:28
5 aylık bebeğime menenjit aşısının ilk dozunu yaptıracağız. Çok ağır bir aşı olduğu, bebekte ateş ve rahatsızlık yaptığı söyleniyor. Doğru mu? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Elvan C.

Elvan C.

Premium Üye
19 Nisan 2026 18:31
Bacaktan vurulduğu an acısı var evet ama sonrasında ateş ve rahatsızlık yapmadı biz 3 ile 5 Ci ay olmak üzere iki dozumuzu olduk şükür iyi geçti 🙏
F

F.E.T

19 Nisan 2026 18:41
Elvan Cengiz
Bacaktan vurulduğu an acısı var evet ama sonrasında ateş ve rahatsızlık yapmadı biz 3 ile 5 Ci ay olmak üzere iki dozumuzu olduk şükür iyi geçti 🙏
Geçmiş olsun kuzunuza. Çok sevindim. Teşekkür ederim cevabınız için
G

Gözde Ö. K.

19 Nisan 2026 18:41
Hangisini yaptıracaksınız?
Elvan C.

Elvan C.

Premium Üye
19 Nisan 2026 18:42
Feyza Ertürk
Geçmiş olsun kuzunuza. Çok sevindim. Teşekkür ederim cevabınız için
Rıca ederim sağlıkla geçsin sizinde inşallah 🙏
F

F.E.T

19 Nisan 2026 18:44
Gözde Öner Kara
Hangisini yaptıracaksınız?
Bexsero ile başlayacağız
G

Gözde Ö. K.

19 Nisan 2026 18:46
Feyza Ertürk
Bexsero ile başlayacağız
Biz nimernix ile başlamıştık. Bexseronun bir tık ağır olduğunu biliyorum, ateş yapma ihtimali var demişti doktorumuz. Bizde [7.ayda](7.ayda) yaptıracağız. Ancak hepsinde aynı ihtimal var. Hepsinde aynı etki olmuyor, sağlıkla atlatsın sağlıkla büyüsün 🙏🏻
F

F.E.T

19 Nisan 2026 22:29
Gözde Öner Kara
Biz nimernix ile başlamıştık. Bexseronun bir tık ağır olduğunu biliyorum, ateş yapma ihtimali var demişti doktorumuz. Bizde [7.ayda](7.ayda) yaptıracağız. Ancak hepsinde aynı ihtimal var. Hepsinde aynı etki olmuyor, sağlıkla atlatsın sağlıkla büyüsün 🙏🏻
İnşallah, hepimizin yavruları sağlıkla büyüsün 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir