Menenjit Aşısı

61 görüntüleme
T

Tuğba Ö.

9 Nisan 2026 17:41
Merhaba bugün bebeğime 7. Ayında ilk doz menenjit aşıları yapıldı bexero ve nimenrix olarak , eve gelir gelmez ateş düşürücü verdim bir kaç yerde menenjit aşısından sonra ateş düşürücü verilmeli ateş çıkmasını beklemeden diye gördüğüm için acaba bu aşının etkisini azaltır mı sizler de verdiniz mi acaba
R

Rahime S.

9 Nisan 2026 18:40
Merhaba bizimde [7.ayda](7.ayda) ilk dozlar yapıldı gece yatmadan ateşi olmadığı halde ateş düşürücü verdim. Ebe verebilirsin demişti. Hiçbir yerde aşının etkisi düşer tarzı bir bilgi görmedim bence hiçbir şey olmaz merak etmeyin.
A

Aslıhan G.

9 Nisan 2026 18:53
Aşının etkisini düşürmez fakat ateş dediğimiz şey 38 ve üzeridir vermenize gerek yok . 38 i görünce vermeniz daha doğruydu vücudun savaşmaya , savaşmayı öğrenmeye de ihtiyacı var :)belki hiç ateşi çıkmayacaktı boşuna ilaç kullanımına gerek yok
Latife K.

Latife K.

9 Nisan 2026 20:10
Ben genelde memenjitten sonra veriyorum. İlk gece ateşi oluyor çünkü. Menenjit zaten zor bir ası. 3 gün falan huzursuzluk oluyor. İştah kapanması oluyor. Son bexeroda kolu acayip sisti ve kızardı. Bu da aklınızda bulunsun. Şişerse falan normalmiş
T

Tuğba Ö.

9 Nisan 2026 20:27

Rahime Sakçı

Merhaba bizimde [7.ayda](7.ayda) ilk dozlar yapıldı gece yatmadan ateşi olmadığı halde ateş düşürücü verdim. Ebe verebilirsin demişti. Hiçbir yerde aşının etkisi düşer tarzı bir bilgi görmedim bence hiçbir şey olmaz merak etmeyin.

Anladım teşekkür ederim peki huzursuzluk ne kadar sürdü acaba
T

Tuğba Ö.

9 Nisan 2026 20:28

Aslıhan Giray

Aşının etkisini düşürmez fakat ateş dediğimiz şey 38 ve üzeridir vermenize gerek yok . 38 i görünce vermeniz daha doğruydu vücudun savaşmaya , savaşmayı öğrenmeye de ihtiyacı var :)belki hiç ateşi çıkmayacaktı boşuna ilaç kullanımına gerek yok

Teşekkür ederim sağolun
T

Tuğba Ö.

9 Nisan 2026 20:29

Latife Karadaş

Ben genelde memenjitten sonra veriyorum. İlk gece ateşi oluyor çünkü. Menenjit zaten zor bir ası. 3 gün falan huzursuzluk oluyor. İştah kapanması oluyor. Son bexeroda kolu acayip sisti ve kızardı. Bu da aklınızda bulunsun. Şişerse falan normalmiş

Anladım teşekkür ederim galiba en ağır aşı bu zamana kadar ki menenjitti bize çocuğum baya halsiz ve ateşli şimdi 37.6 oldu tekrar bir ateş düşürücü verdim size kolundan mı yapıldı bizim sağ ve sol bacaktan yapıldı aşıları
Latife K.

Latife K.

9 Nisan 2026 20:52
Biz 6 doz olduk. Son iki dozu koldan yapıldı. Diğerleri bacaktı. Bacaktan olanda bu kadar şişlik falan olmamıştı. Son ikiyi koldan yaptılar. Hatta sonuncuyu bugün koldan yaptırdık. Ağır bir aşı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir