Menenjit Aşısı
105 görüntüleme
E
Elif ..
26 Mart 2026 22:24
3. Ayda kızıma menenjit aşısını yaptırmayı düşünüyorum. Her iki grubu da. Takvim nasıl oluyor. Nasıl yaptırdınız. Ve Bexsero ile Nimenrix aynı anda mı yapılıyor?

Elif T.
26 Mart 2026 22:26
3. Ayda bexoro 1. Dozunu yaptırdık nimerix si ise 12. Ayda yaptıracağız doktorumuz öyle önerdi

Afranur K.
26 Mart 2026 22:28
Biz de 3 doz beksero, 2 doz nimenriks planlandı,
3-5-13 aylarda beksero
7-15. Aylarda da nimenriks yapılacak.
1 yaşından önce koruyucu dozları tamamlamayı planlıyor, 1 yaşından sonra da rapel dozları yapacak.
Bu arada ikisini aynı anda yapam hekimler de var bu bizim doktorumuzun kendi planlaması. Beksero ve nimenriks aynı anda uygulaması nasıl onu yaptıran bir yazar belki
3-5-13 aylarda beksero
1 yaşından önce koruyucu dozları tamamlamayı planlıyor, 1 yaşından sonra da rapel dozları yapacak.
Bu arada ikisini aynı anda yapam hekimler de var bu bizim doktorumuzun kendi planlaması. Beksero ve nimenriks aynı anda uygulaması nasıl onu yaptıran bir yazar belki
Ö
Özden G.
26 Mart 2026 22:35
Ben 5 ayda bexoro yaptırdım 7 ayda bexoro nimenrix yaptırdım birde 13 ayda var nimenrix
E
Elif ..
26 Mart 2026 22:35
3. Ayda bexoro 1. Dozunu yaptırdık nimerix si ise 12. Ayda yaptıracağız doktorumuz öyle önerdi
E
Elif ..
26 Mart 2026 22:36
Biz de 3 doz beksero, 2 doz nimenriks planlandı,
3-5-13 aylarda beksero
3-5-13 aylarda beksero

Afranur K.
26 Mart 2026 22:38
Sizinkini ayrı planlamış, evet ben de beraber yaptıranları duydum. Ağır olur mu merak ettim. Doktora gitmeden yaptırmayı düşünüyordum açıkçası
G
Gülşah S.
26 Mart 2026 22:42
Merhaba biz ikisini aynı anda olduk
3-5-13. Aylarda olacak dedi doktorumuz
Sağlık ocağı doktor kaşesi görmeden aşıyı [yapmıyor.zaten](yapmıyor.zaten) aşı olmadan önce muayene şart her hangi bir soğuk algınlıgı vs varsa aşı yapılmasını öteliyor doktor
Sağlık ocağı doktor kaşesi görmeden aşıyı [yapmıyor.zaten](yapmıyor.zaten) aşı olmadan önce muayene şart her hangi bir soğuk algınlıgı vs varsa aşı yapılmasını öteliyor doktor
E
Elif G.
26 Mart 2026 23:04
3/5 ve 12. Aylar olarak düzenledi doktorumuz.
3/5. Ayları tamamladık. Son doz bir yaşı geçtikten sonra. Aynı gün yaptırdım ikisinide biraz huzursuzluk dışında bir şey olmadı çok şükür
3/5. Ayları tamamladık. Son doz bir yaşı geçtikten sonra. Aynı gün yaptırdım ikisinide biraz huzursuzluk dışında bir şey olmadı çok şükür
E
Elif ..
26 Mart 2026 23:10
bu aşıları direk doktorlar uyguladığı için doktora gitmeden nasıl yaptıracaksınız ki? Bizde doktorumuz kendisi uyguluyor özel aşıları. Gerçi bazı yerlerde sağlık ocakları da uyguladığını okudum ama bizim sağlık ocağındaki hemşiremiz kabul etmedi, doktorun doğrudan yapması gerek demişti bize.
E
Elif ..
26 Mart 2026 23:12
Merhaba biz ikisini aynı anda olduk
G
Gülşah S.
26 Mart 2026 23:29
Anladım, teşekkür ederim. Bizim sağlık ocağında hemşiremiz direkt alıp gelebilirsiniz demişti. Bilemedim şimdi.
E
Ecem ..
26 Mart 2026 23:53
3-5-13 bexero 7-14 Nımernıx

Elif T.
26 Mart 2026 23:57
Birer doz şeklinde önerdi size