Menenjit Aşısı

105 görüntüleme
E

Elif ..

26 Mart 2026 22:24
3. Ayda kızıma menenjit aşısını yaptırmayı düşünüyorum. Her iki grubu da. Takvim nasıl oluyor. Nasıl yaptırdınız. Ve Bexsero ile Nimenrix aynı anda mı yapılıyor?
Elif T.

Elif T.

26 Mart 2026 22:26
3. Ayda bexoro 1. Dozunu yaptırdık nimerix si ise 12. Ayda yaptıracağız doktorumuz öyle önerdi
Afranur K.

Afranur K.

26 Mart 2026 22:28
Biz de 3 doz beksero, 2 doz nimenriks planlandı,

3-5-13 aylarda beksero

7-15. Aylarda da nimenriks yapılacak.

1 yaşından önce koruyucu dozları tamamlamayı planlıyor, 1 yaşından sonra da rapel dozları yapacak.

Bu arada ikisini aynı anda yapam hekimler de var bu bizim doktorumuzun kendi planlaması. Beksero ve nimenriks aynı anda uygulaması nasıl onu yaptıran bir yazar belki
Ö

Özden G.

26 Mart 2026 22:35
Ben 5 ayda bexoro yaptırdım 7 ayda bexoro nimenrix yaptırdım birde 13 ayda var nimenrix
E

Elif ..

26 Mart 2026 22:35

Elif

3. Ayda bexoro 1. Dozunu yaptırdık nimerix si ise 12. Ayda yaptıracağız doktorumuz öyle önerdi

Birer doz şeklinde önerdi size
E

Elif ..

26 Mart 2026 22:36

Afranur Keskin

Biz de 3 doz beksero, 2 doz nimenriks planlandı,

3-5-13 aylarda beksero

7-15. Aylarda da nimenriks yapılacak.

1 yaşından önce koruyucu dozları tamamlamayı planlıyor, 1 yaşından sonra da rapel dozları yapacak.

Bu arada ikisini aynı anda yapam hekimler de var bu bizim doktorumuzun kendi planlaması. Beksero ve nimenriks aynı anda uygulaması nasıl onu yaptıran bir yazar belki

Sizinkini ayrı planlamış, evet ben de beraber yaptıranları duydum. Ağır olur mu merak ettim. Doktora gitmeden yaptırmayı düşünüyordum açıkçası
Afranur K.

Afranur K.

26 Mart 2026 22:38

Elif

Sizinkini ayrı planlamış, evet ben de beraber yaptıranları duydum. Ağır olur mu merak ettim. Doktora gitmeden yaptırmayı düşünüyordum açıkçası

bu aşıları direk doktorlar uyguladığı için doktora gitmeden nasıl yaptıracaksınız ki? Bizde doktorumuz kendisi uyguluyor özel aşıları. Gerçi bazı yerlerde sağlık ocakları da uyguladığını okudum ama bizim sağlık ocağındaki hemşiremiz kabul etmedi, doktorun doğrudan yapması gerek demişti bize.
G

Gülşah S.

26 Mart 2026 22:42
Merhaba biz ikisini aynı anda olduk

3-5-13. Aylarda olacak dedi doktorumuz

Sağlık ocağı doktor kaşesi görmeden aşıyı [yapmıyor.zaten](yapmıyor.zaten) aşı olmadan önce muayene şart her hangi bir soğuk algınlıgı vs varsa aşı yapılmasını öteliyor doktor
E

Elif G.

26 Mart 2026 23:04
3/5 ve 12. Aylar olarak düzenledi doktorumuz.

3/5. Ayları tamamladık. Son doz bir yaşı geçtikten sonra. Aynı gün yaptırdım ikisinide biraz huzursuzluk dışında bir şey olmadı çok şükür
E

Elif ..

26 Mart 2026 23:10

Afranur Keskin

bu aşıları direk doktorlar uyguladığı için doktora gitmeden nasıl yaptıracaksınız ki? Bizde doktorumuz kendisi uyguluyor özel aşıları. Gerçi bazı yerlerde sağlık ocakları da uyguladığını okudum ama bizim sağlık ocağındaki hemşiremiz kabul etmedi, doktorun doğrudan yapması gerek demişti bize.

Bulunduğumuz yerde hemşiremiz uyguluyor, bu yüzden gitmeyi düşünmedim. Genelde doktorlar takvim ve doz noktasında yönlendirme yapıyor
E

Elif ..

26 Mart 2026 23:12

Gülşah S

Merhaba biz ikisini aynı anda olduk

3-5-13. Aylarda olacak dedi doktorumuz

Sağlık ocağı doktor kaşesi görmeden aşıyı [yapmıyor.zaten](yapmıyor.zaten) aşı olmadan önce muayene şart her hangi bir soğuk algınlıgı vs varsa aşı yapılmasını öteliyor doktor

Anladım, teşekkür ederim. Bizim sağlık ocağında hemşiremiz direkt alıp gelebilirsiniz demişti. Bilemedim şimdi.
G

Gülşah S.

26 Mart 2026 23:29

Elif

Anladım, teşekkür ederim. Bizim sağlık ocağında hemşiremiz direkt alıp gelebilirsiniz demişti. Bilemedim şimdi.

Bizim burda Kocaeli’nde sağlık ocağı hemşiresi dediğim şekilde söyledi zaten hastanede yaptırdım iğnemi kendim aldım gittim. Hastanede aşımızı olduk 3gün huzursuzluk oldu ama mecbur bu aşıları yaptırmam lazım ortalık kötü
E

Ecem ..

26 Mart 2026 23:53
3-5-13 bexero 7-14 Nımernıx
Elif T.

Elif T.

26 Mart 2026 23:57

Elif

Birer doz şeklinde önerdi size

Bize doktorumuz sadece nimenrix sın tek doz yapılabileceğini söyledi diğer aşının tam koruma sağlaması için 3 doz olması gerekiyor dedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir