Menenjit Aşısı

50 görüntüleme
E

Ebru Ç.

20 Ocak 2026 18:20
5 ay 26 günlük bebişe menenjit aşılarını yaptırmak istiyorum ama [6.ay](6.ay) aşıları da var yarın yaptırayım mı yoksa [7.ayı](7.ayı) mı beklemeliyim acaba
A

Ayşegül Ü.

20 Ocak 2026 18:39
7.ayı bekleyin bence. 6. ay aşısının içinde menenjitin farklı bir türü var. Özel olan menenjit de ağır bir aşı. İkisi bebeğinizi ve sizi zorlayabilir.
A

Ayşe Ş. ..

20 Ocak 2026 19:07
Genelde 2 ay ara ile yapıyorlar. 6 ayda devlet aşısı var 7 ayda menenjit falan özel aşılar yaptira bilirsiniz. Ama bunun planlamasını zaten doktorunuz yapar ve reçetesiz menenjit vurmazlar
E

Ebru Ç.

20 Ocak 2026 21:11

Ayşegül Ünal

7.ayı bekleyin bence. 6. ay aşısının içinde menenjitin farklı bir türü var. Özel olan menenjit de ağır bir aşı. İkisi bebeğinizi ve sizi zorlayabilir.

Teşekkür ederim bende öyle düşündüm ama emin olamadım olmadı haftaya hemen [6.ay](6.ay) aşılarını yaptırıp [7.ayın](7.ayın) ilk haftasında yaptırırım teşekkür ederim
E

Ebru Ç.

20 Ocak 2026 21:12

Ayşe Şahin

Genelde 2 ay ara ile yapıyorlar. 6 ayda devlet aşısı var 7 ayda menenjit falan özel aşılar yaptira bilirsiniz. Ama bunun planlamasını zaten doktorunuz yapar ve reçetesiz menenjit vurmazlar

Allah Allâh ben yaptıracaktı geçen hafta sağlık ocağı reçete sormadı eczane Dr öyle sadece geç gelecekti aşılar ondan yaptıramadım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir