Menenjit Aşısı

158 görüntüleme
Emel K.

Emel K.

13 Ocak 2026 19:08
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar , menenjit ilk doz yaptıranlar sürec nasıl geçti. Yan etkileri nasıl oluyor
B

Buse K.

13 Ocak 2026 19:10
İkisinin de ilk dozunu olduk menenjit ilk aşısı kolay geçti pek ateş de yapmadı. İkincisi bexsero biraz ateş yaptı ama calpol ile hemen düştü korkmayın
B

Busra N.

13 Ocak 2026 19:12
Bebeğim3 ay 22 günlük 3.ayin basinda yaptirdim rota aşısı ile birlikte bexsero ve nimenrix yapıldı. Asi öncesi calpol verilmesi öneriliyor ama ben vermeyi unuttum asi yapıldıktan sonra verdim. Verdiğim saatten 4 saat sonra yine 1 çay kaşığı kadar verdim.arkadasim ebe vermemi de söyledi. Diger asilara verme ama bu asilar icin verebilirsin demisti
Fulya D.

Fulya D.

13 Ocak 2026 19:13
Biraz ateş yaptı ilk doz bizde . Ancak 2.dozda olmadı . Calpol ile hallettik
N

Nergis Y.

13 Ocak 2026 19:14
Ateş ve ona bağlı huzursuzluk oldu, calpolle ateş düştü, 24 saat sonra bir şey kalmamıştı
E

Emine S.

13 Ocak 2026 19:15
İlk doz ateş ve ağrı yaptı . Ateşin çıkmasını bekledim calpol vermek için . Hata ettim boşuna ağladı yavrucak. Aşıdan eve gelince direk calpol verin . Rahat atlatır . Hiç yormaya gerek yok küçücük bedeni . Hala vicdan azabı çekiyorum ne zaman hatırlasam

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir