Menenjit Aşısı

52 görüntüleme
T

Tuğçe G. ..

20 Temmuz 2025 19:07
Bebeğim 8 aylık 5 ve 7. Aylarda iki doz bexsero oldu nimenrix yapılmadı takip eden doktorumuz öyle yapalım dedi şimdi o doktoru bırakmak zorunda kaldım başka bir doktor 8 ve 10. Ayda yaptıralim dedi sonra bir başkası 13. Ayda tek doz nimenrix yaptır dedi ben ne yapmalıyım koruyamazsam 13. Aya kadar diye korkuyorum
E

Esra K.

20 Temmuz 2025 19:17
Benim de menenjit aşısı konusunda kafam çok karışık sürekli araştırma yapıyorum. Aslında 3. Ayda rota aşısıyla birlikte başlamak istemiştim ama takip eden doktorum 6. Ayda Başlamamızı önerdi. Doktorumuza güveniyorum tabiki çocuğumu emanet ediyorum ama sonrasında da 6. Aya kadar neden bekliyorum diye korkmaya başladım ya 6. Aya kadar koruyamazsak endişesi başladı. Şuan 5 aylık. Ama bu kez de aşıyı nasıl yaptırmam gerektiği konusunda endişeliyim. Bexsero ve nimenrix ilk dozlarını beraber mi yaptırmalıyım 1 ay arayla mı yaptırmalıyım ya da ikisini bir yaptırmak doğru mu sadece birini mi yaptırmalıyım?çok fazla kafam karışık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir