Menenjit Aşısı
144 görüntüleme
S
Sümeyye K. ..
14 Temmuz 2025 09:59
Bebegim 1 yaşında menenjit aşısı yaptırmak istiyorum bilgisi olan yazabilir mi

Büşra A.
14 Temmuz 2025 10:00
5-7-13. Aylarda yaptırdım doktor böyle önermişti ama her zaman yapılabiliyor diye okumuştum. Youtube videosu sanırım vardı bi bak istersen
B
Büşra T.
14 Temmuz 2025 11:17
Yanlışım varsa düzeltilsin ama sanki 1 yaş öncesi başlanırsa 3 doz 1 yaş sonrası 2 doz şeklinde yapılıyordu. Belki yaş sınırını yanlış hatırlıyorumdur. Her halükarda yapılıyor. Doktor reçete ediyor eczaneden ücretiyle alıyorsunuz sağlık ocağı aşıyı yapıyor. Diğer dozlarla birlikte doktor planlıyor zamanlarını.
S
Sümeyye K. ..
14 Temmuz 2025 11:21
Benim gittiğim sağlık ocağı devlet aşısı dışında aşı yapmiyomus doktora gittim grcen hafta yazdı kaseledi ama biz yapmiyoruz dediler bugün rotayida özelde yaptırmıştım zaten sadece hangi aylarda ne olduğunu öğrenmeye çalışıyorum herkes farklı bisey diyo

Yasemin İ. K.
14 Temmuz 2025 11:27
Büşra Hanım evet 1 yaşından sonra öyleydi haklısınız. Öyle okumuştum ben de şimdi hatırladım. Sümeyye Hanım özel aşıları nasıl yapmazlar ben ilk defa duyuyorum. Çok
İlginç bir durum. Acaba Sabimi arayıp(184) bu konu hakkında bilgi mi alsanız?
İlginç bir durum. Acaba Sabimi arayıp(184) bu konu hakkında bilgi mi alsanız?

Yasemin İ. K.
14 Temmuz 2025 11:29
Benim kızım 3aylık ve menenjit aşılarını sağlık ocağında yaptıracaktık ancak doktorumuz kontrole geldiğinizde getirin ben yapayım dedi. Aşı karnesine imzaladı ama mutlaka sağlık ocağının onaylayıp sisteme giriş yapması gerekiyor dedi.
S
Sümeyye K. ..
14 Temmuz 2025 11:33
Malesef bebim sağlık ocağı yapmiyo daha öncede oldu dedigim gibi bakanlığı aramak aklımda zaten aşı karnesine ben kendim isledim rota asisini yaptırdığımızda