Menenjit Aşıları

68 görüntüleme
A

Aydan A.

14 Nisan 2026 00:00
7 aylık erkek bebek menenjit aşıları nasıl olmalı takibinde olduğumuz doktor 7. Ayda başlarız dedi fakat başka doktorlar geç kalmışsınız dedi. Kaç doz hangi aylarda hangisiyle başlamam gerekiyor

@Osman Gönülal
Fatma A. U.

Fatma A. U.

14 Nisan 2026 00:03
Biz ilk dozunu 7. Ayda yaptırdık ikinci dozunu ayın 21 nde yani tam 10 aylık olmadan yaptıracaz üçüncü dozunu 13 aylıkken olacak
B

Beyza

14 Nisan 2026 00:06
Biz ilk dozu 3. Ayda olucaz 3 doz seklimde
M

Merve

14 Nisan 2026 00:07
Ben 3. Ayda yaptırdım. 3-5 ve 7. Aylar şeklinde devam edeceğiz. Menenjitin 2 türü var, benim doktorum ikisini de yaptırmanın doğru olduğunu söylemişti ve biz öyle yaptırmıştık.

Genel anlamıyla diğer aşılardan daha farklı bir huysuzluk yaşamıştı ama 48 saate geçti
Fatma A. U.

Fatma A. U.

14 Nisan 2026 00:32
7. Ayda bizde bexsero ve nimenrix yaptırdık

21 Nisan'da sadece bexsero olacak

13. Ayda bexsero ve nimenrix olacak

Böyle bir takvim hazırladı doktorumuz
D

Didem T. ..

14 Nisan 2026 00:33
Bizim doktorumuz 8 . Ayda başlayacağını söyledi
F

Ftmnl

14 Nisan 2026 00:39
Nasıl geç kalınmış derler aklım almıyor. Kızım 6 yaşında şuan, ona 1 yaştan sonra başlamıştık ve kapısında kuyruk olan bir doktordu bizi yönlendiren. 2. Çocuğum 7 aylık şuan, ilk kızımda da bu aşıları çok araştırmıştım zaman olarak, şuan güncellemeler de var ve nimenrixi bu ay yaptıracağım ben de. Doktor 7 ve [13.ay](13.ay) olarak söyledi. (tüm aşılarda çok ağrı, ateş, huzursuzluk yaşadığı için ben biraz ertelemek istedim) Bexeroyu ise çoktan yaptırdım 2 doz.

Ama siz bu ay başlayacaksanız bexero 7, 9 ve 13. Aylarda olacak. Nimenrix de 7 ve 13. Aylarda Yine de araştırın. Aşı adını yazıp takvimi diye aratıp şemalardan kendinize uyanı bulun.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir