Menenjıt Asıları

116 görüntüleme
B

Büşra S.

11 Ağustos 2025 10:36
Ilk doz bexsero menenjit asisi yaptiracagiz 3. Ayda rota ile birlikte, ama menenjit icin ozellikle yan etkilerini agir deniyor her bunye farkli tabi ama genel olarak neler gecirdiniz yaptiran anneler
E

Esma U.

11 Ağustos 2025 10:50
Bexero bizde ateş yaptı nimenrix zaten aşılar içinde en temiz olanıymış o ateş yapmıyor.
B

Büşra S.

11 Ağustos 2025 10:51
Gitmeden once ates dusurucu verdiniz mi peki, kaclara cikti ates
E

Esma U.

11 Ağustos 2025 10:55
Yok hayır vermedim doktorumuz aşıdan sonra iki kere vereceğim saati yazdı 6 saat arayla (13 ile 19 da ver demişti) sonra eğer ateş yükselirse vermemi söyledi gece 3:30 da en son 38 e gelince vermiştim ama sık sık kontrol ettim sürekli değişiyordu ateşi 38 den düşmezse yükselirse öyle verdim şurup 4-6 saat arası verilebiliyor.
E

Esma U.

11 Ağustos 2025 10:56
Kontrol altında tuttuk ateşi çok şükür öyle atlattık geceyi ama işte zor oluyor ateş olunca. İnşallah çıkmaz sizin ateş rahat geçirirsiniz.
B

Büşra S.

11 Ağustos 2025 11:00
Ya insallah bende cok korkuyorum. Atessiz gecer umarim. Cok tesekkurler
E

Esma U.

11 Ağustos 2025 11:03
Umarım.🙏 bizde 2.dozunu olcaz şimdiden stres başladı
B

Büşra S.

11 Ağustos 2025 11:08
Umarim atessiz acisiz gecer gider sizin evladiniz icinde 😇
N

Neslihan K. D.

11 Ağustos 2025 11:13
Biz ilk doz nimenrix olduk. Ateş yapabilir diye doktorumuz ateş düşürücü verebilirsiniz eve gidince dedi. Süreci sorunsuz atlattık
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

11 Ağustos 2025 11:15
Cuma günü rota ve menenjiti aynı anda yaptırdık şükür ne ateş ne huysuzluk olmadı sadece ilk aşı anında birkaç dakika ağladı sonrası normal haline geri döndü umarım sizin de iyi geçer.
B

Büşra S.

11 Ağustos 2025 11:17
Ya insallah rota ishal bexseroda 2 3 gun ates yapiyo yok bacagi sisiyo gibi yorumlar okudum tabi allah korusun sagliklari icin yaptiriyoruzda yinede insan kiyamiyor bilirsiniz
E

Esma U.

11 Ağustos 2025 14:28
Amin inşallah 🤲 kıyamıyor evet. Bexero 1 gün ateş ysptı bizde şişlik olmadı bacağında
C

Ceyda K.

11 Ağustos 2025 21:48
3. Ayda iki menenjit aşısının ilk dozlarını olduğunda hiç ateş yapmamıştı hafif bir huzursuzluk vardı yalnızca bir gün bu sefer yaptırdığımızda ise bir gece hafif ateşi oldu ancak aynı zamanda diş çıkarıyordu ikisi birlikte zorlamış olabilir. Takiple onu da atlattık. Her bünye farklıdır tabi ki ama sorunsuz geçen örneklerde var içinizi rahat tutun.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir