Menenjit 3. Doz Ne Zaman Yapılmalı
332 görüntüleme
B
Buse A. Y.
25 Temmuz 2026 00:05
18 aylıkken nimenrix ve bexero aşıları yapıldı 20 aylıkken tekrar bexero yapıldı tekrar yaptırmam gerekiyor mu gerekiyorsa hangisini yaptırmalıyım ve kaç aylıkken şuan bebeğim 21 aylık

Göktenur B.
25 Temmuz 2026 00:41
Benim bı çok doktorda gördüğüm aşı takviminde nimenrix 12. Aydan sonra tek doz bexsora 3 doz ilk iki doz 2 ay arayla 3. Doz hatırlatma dozu 12 ay geçtikten sonra diye görmüştüm doktorunuz size önerdiği bir aşı takvimi yokmu
B
Buse A. Y.
25 Temmuz 2026 00:45
Malesef. Şehir dısına tasındığım için doktorumuz değişti bugun ankarada boş bulduğum bir sağlık ocağına kayıt yaptırıp cocugumu götürdüm bu konu için doktor muayene bile etmeden hemşireye yönlendirdi hemşire bunşarın yazfığı bir ekran resmi vardı ben size mesaj atarım deyip gönderdi beni mesajda üçüncü doza gerek olmadığını ama doktorunuzla yine bir görüşün isterseniz diye mesaj atmış yani ne deyim bilemedim

Göktenur B.
25 Temmuz 2026 00:47
Malesef. Şehir dısına tasındığım için doktorumuz değişti bugun ankarada boş bulduğum bir sağlık ocağına kayıt yaptırıp cocugumu götürdüm bu konu için doktor muayene bile etmeden hemşireye yönlendirdi hemşire bunşarın yazfığı bir ekran resmi vardı ben size mesaj atarım deyip gönderdi beni mesajda üçüncü doza gerek olmadığını ama doktorunuzla yine bir görüşün isterseniz diye mesaj atmış yani ne deyim bilemedim
B
Buse A. Y.
25 Temmuz 2026 00:49
Tekrar şansımı deneyim osman hoca henüz hiç cevaplamadı benim sorumu denk gelemedik malesef yinede teşekkür ederim

Elif T.
25 Temmuz 2026 02:13
Merhaba Osman hocanın konu ile ilgili youtube da videosu mevcut oradan bakabilirsiniz.
Yükleniyor...