Memeyle Savaş(kavrayamama)
150 görüntüleme
B
Buse
23 Aralık 2025 12:17
6 haftalik ve son 1 haftadir neredeyse ilk once emiyo ardindan kafasini geri atip meme agzinda ama kavramiyo ve kavrayamadigi icin sinirleniyo bazen yaliyor. Bazen gaz ciksrtip devam ediyoruz bazende sinirleniyo gecince devam ediyor. Bu durumu yaşayan varmi ne yapmam lazim? (Suan sagim veya mama vs vermiyorum)
S
Sevim K.
23 Aralık 2025 12:53
Sütün fazla gelmesi olabilir mi yada parfüm vs değiştirdinizmi onlar etkili olabiliyor birde alerji durumu oluyo benim bebeğim de 6 aylık çok gazlıydı dediğinizgibi zorla emerdi tazyikli kısmını önden sağıp emzirdim bir süre
G
Gdkmc
23 Aralık 2025 13:28
Sütünüz tazyikli geliyor olabilir emzirmeden önce 10ml elinizle sağım yapıp öyle emzirmeyi deneyebilirsiniz

Fatma S.
24 Aralık 2025 10:36
Benimde aynısını yapıyordu. Çocuğun çok gazı olduğunda yapıyor onu genelde. İyice gazını çıkartmaya çalışın. Her alt değişmesinde gaz masajı yapın. Emdikten sonra mutlaka gazı için uğraşın çıkarsın diye . Bide birazcık dik pozisyonda emzirmeye çalışın çok fazla hava yutmasın diye. Gazlı bebek hareketi o yani benim oğlum da öyleydi. Bide arada o emmeye çalışırken göğsünüzü temiz bi bizle hafif kurutun kavraması kolaylaşır beli
Ö
Öykü E.
24 Aralık 2025 12:17
Benim bebeğimde de arada bu durum oluyor, gazı olduğunda öyle yaptığını
düşünüyorum. Mide gazını çıkardıktan sonra yapmamaya başlıyor. Öyle yapmaya başlayınca biraz dik tutun gazını çıkarıp öyle devam etmeyi deneyin.
düşünüyorum. Mide gazını çıkardıktan sonra yapmamaya başlıyor. Öyle yapmaya başlayınca biraz dik tutun gazını çıkarıp öyle devam etmeyi deneyin.
B
Bedia
24 Aralık 2025 21:46
Benim bebeğimde de var bu durum hem emmek istiyor hem kıvranıyor bazen ağzında meme kafasını geriye doğru atıyor malesef sütüm tarzikli oda etkiliyor galiba 2-3 gündür daha sıkıntı oldu nasıl baş edeceğim bilemiyorum sağımı denedim dik emzirmeyi denedim gaz çok sıkıştırıyor sanırım ne yapacağım bilemiyorum emmeyi bırakacak diye korkuyorum .