Memeyle Savaş

84 görüntüleme
P

Pakize Ö.

22 Aralık 2025 08:56
merhaba kızlar 53 günlüğüz bebeğim bi süre emdikten sonra kafasını geri atıyor tekrar memeyi kavrayamıyor yani ağzına alıyor ama tutmuyor sonra sinirlenip çığlık atıyor ağlar gibi oluyor sonra tekrar tutuyor tekrar aynı şey oluyor kısır döngüye girdi ne yapabilirim bunu yaşayan var mı normal mi doyup doymadığını anlaıyorum çünkü öyle ağlayınca sinirlenince memeden ayırmak zorunda kalıyorum çoğu zaman
Ümran A.

Ümran A.

22 Aralık 2025 09:09
Merhaba , sağım yaptınız mı ya da sıkınca süt geliyor mu baktınız mı. Ön sütü alıp sonrasında gelen arka süt az geldiği için sinirleniyor olabilir. Ben de kızımda yaşamıştım tam sizinle aynı dönemlerde benim sütüm yetmiyordu bol bol sağım yaptım dinlenmeye çalıştım su içtim her fırsatta.
Doymasını ise bez sayısından anlayabilirsiniz . Günlük 4-5 bez çıkarıyorsa doyuyordur
F

Fatma Ö.

22 Aralık 2025 09:16
4-5 bez demek yani her bez böyle dolu dolu mu olacak dışından bakıldığında elle tutunca böyle dolu hissi olur ya bezin öyle mi yoksa hani 1 kere çiş yapması bir bez olarak mı kabul ediliyor bunu anlayamadım bir türlü inşallah anlatabilmişimdir
Deniz T.

Deniz T.

22 Aralık 2025 09:35
Gun icin de bezlerinin toplami bir margarin agirliginda ise doyuyor demektir (emzirme danismaninin soyledigi) siz yine de bezlerini takip edin
P

Pakize Ö.

22 Aralık 2025 10:17
bezleri dolu oluyor kaka da yapıyor günlük4-5 kz kakamız oluyor çişlide muhakkak oluyor sağım yapmıyorum yani ellesağıyorum biraz hızlı mı akıyor ki diye sonra memeyi veriyorum sütüm var geliyor hatta sütüm böyle ince sızıntı şekilde akıyor ben elimle sağdığımda yada o çekip bıraktığında kesintisiz bi sızıntıgibi incecik
S

Sinem ..

22 Aralık 2025 22:49
Benimde bebeğim 52 günlük gaz problemimiz var gaz sancısı sıkıştırınca memeyle savaşmaya başlıyor kafasını çekip ağlamaya başlıyor
Ben genelde omzuma alıp ağzından gazını çıkarmayı deniyorum
Eğer sütünüz çok tazyikli geliyorsa emme kuvveti yetişmiyor bebişlerin sütü elinizle biraz sağın sonra meme teklif edin ben genelde çok ağladığında sakinleşene kadar bekliyorum dikkatini başka yöne çekip sonra tekrar meme vermeyi deniyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir