Memeyle Kavga

199 görüntüleme
G

Gamze Ç.

Premium Üye
13 Mart 2026 12:48
Merhaba bebeğim 50 günlük sarılıktan 2 kez idrar yolu enfeksiyonundan 7 gün hastahanede yattık 7 gün antibiyotik aldık. Bebeğim resmen memeyle kavga ediyor çekiştiriyor ağlıyor emmek istemiyor ayaklarını direk gibi uzatıyor ve ağlıyor acaba gaz sancısı mı diyicem bilmiyorum doktora gittik kolik bebek dedi colex şurup fobriome probiyotik mersin damla verdi mamasını evolvia ac mama olarak değiştirdik. Yaşayan var mı bilmiyorum gaz sancısı diye yorumlamak istiyorum 8.-10. Haftada düzelir dedi ama emmek istemediği için sütümü korumam lazım diye düşünmekten yoruldum var mı bir fikri olan
G

Gözde Ö. K.

13 Mart 2026 13:13
Merhaba, sütünüzün akış hızıylada ilgili olabilir. Ya çok hızlı geliyordur ya da yavaş geliyorsa ona sinirleniyor olabilir.
G

Gamze Ç.

Premium Üye
13 Mart 2026 13:13
Gözde Öner Kara
Merhaba, sütünüzün akış hızıylada ilgili olabilir. Ya çok hızlı geliyordur ya da yavaş geliyorsa ona sinirleniyor olabilir.
Elimle sıkıyorum çıkıyor anlamadım emzik emer gibi emiyor eğer kavga etmezse
G

Gözde Ö. K.

13 Mart 2026 13:15
Benimde öyle sıkınca geliyor ancak kızımda mama desteği ile ilerledim mecburen sütüm azdı. Bizimki biberona alıştığı için akışını beğenmeyip kavga ediyor mesela. Başta ilk 3-5 dakika güzel emiyor sonrası hüsran maalesef
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
13 Mart 2026 13:23
Gaz sancısı olabilir reflu olabilir ya da sutun akış hızı ile ilgili olabilir.
B

Betül

Premium Üye
13 Mart 2026 13:35
Şayet öncesinde biberon verildiyse meme reddi yapmış olabilir. Silikon uç deneyebilirsiniz.
G

Gamze Ç.

Premium Üye
13 Mart 2026 13:38
Gözde Öner Kara
Benimde öyle sıkınca geliyor ancak kızımda mama desteği ile ilerledim mecburen sütüm azdı. Bizimki biberona alıştığı için akışını beğenmeyip kavga ediyor mesela. Başta ilk 3-5 dakika güzel emiyor sonrası hüsran maalesef
Napcaz bilmiyorum sanki bi yerini kesiyoru gibi ağlıyo
G

Gözde Ö. K.

13 Mart 2026 14:36
Gamze Çelik
Napcaz bilmiyorum sanki bi yerini kesiyoru gibi ağlıyo
İlerleyen zamanlarda da ataktan dolayı zaten redler başlıyor işimiz zor ama yeter ki sağlıklı olsunlar. Bizimki 4 aylık ben yılmadan alabildiği kadar alsın diye sürekli deniyorum
Ş

Şule ..

13 Mart 2026 14:53
Bende de oluyor öyle kaldırıp gazını çıkarıyorum hemen. Sakinleştikten sonra açsa devam ediyo emmeye
Ş

Şule ..

13 Mart 2026 14:54
Sakinleşmeye çalışıyor memede durup ama o sıra gazı sıkıştırıyor işte
G

Gamze Ç.

Premium Üye
13 Mart 2026 15:02
Gözde Öner Kara
İlerleyen zamanlarda da ataktan dolayı zaten redler başlıyor işimiz zor ama yeter ki sağlıklı olsunlar. Bizimki 4 aylık ben yılmadan alabildiği kadar alsın diye sürekli deniyorum
Evet ben de diyorum ki şu gaz işi bitene kadar sütü korursak herhalde 6 aya kadar emer emzik emer gibi ağzında tutuyo doktor 15er dakika emzir mamasını ver bir daha 3saat meme verme sürekli meme verirsen sürekli gaz yapar kısır döngü dedi
G

Gamze Ç.

Premium Üye
13 Mart 2026 15:02
Zeynep
Sakinleşmeye çalışıyor memede durup ama o sıra gazı sıkıştırıyor işte
Aynen benimki de öyle kucakta uyuyup yere koyunca uyanma işi de var mı
Ş

Şule ..

13 Mart 2026 15:05
Gamze Çelik
Aynen benimki de öyle kucakta uyuyup yere koyunca uyanma işi de var mı
evet uyanıyor yanında duruyorum ellerinden tutuyorum diğer elimde poposuna hafif vurup pış pış yapıyorum ara ara alnından burnuna doğru masaj yapıyorum dalıyor bazen hemen uyanıyor bazen uzun süre uyuyo belli olmuyor 😅
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir