Memeyle Kavga
199 görüntüleme
G
Gamze Ç.
Premium Üye
13 Mart 2026 12:48
Merhaba bebeğim 50 günlük sarılıktan 2 kez idrar yolu enfeksiyonundan 7 gün hastahanede yattık 7 gün antibiyotik aldık. Bebeğim resmen memeyle kavga ediyor çekiştiriyor ağlıyor emmek istemiyor ayaklarını direk gibi uzatıyor ve ağlıyor acaba gaz sancısı mı diyicem bilmiyorum doktora gittik kolik bebek dedi colex şurup fobriome probiyotik mersin damla verdi mamasını evolvia ac mama olarak değiştirdik. Yaşayan var mı bilmiyorum gaz sancısı diye yorumlamak istiyorum 8.-10. Haftada düzelir dedi ama emmek istemediği için sütümü korumam lazım diye düşünmekten yoruldum var mı bir fikri olan
G
Gözde Ö. K.
13 Mart 2026 13:13
Merhaba, sütünüzün akış hızıylada ilgili olabilir. Ya çok hızlı geliyordur ya da yavaş geliyorsa ona sinirleniyor olabilir.
G
Gamze Ç.
Premium Üye
13 Mart 2026 13:13
Merhaba, sütünüzün akış hızıylada ilgili olabilir. Ya çok hızlı geliyordur ya da yavaş geliyorsa ona sinirleniyor olabilir.
G
Gözde Ö. K.
13 Mart 2026 13:15
Benimde öyle sıkınca geliyor ancak kızımda mama desteği ile ilerledim mecburen sütüm azdı. Bizimki biberona alıştığı için akışını beğenmeyip kavga ediyor mesela. Başta ilk 3-5 dakika güzel emiyor sonrası hüsran maalesef

Deniz T.
Premium Üye
13 Mart 2026 13:23
Gaz sancısı olabilir reflu olabilir ya da sutun akış hızı ile ilgili olabilir.
B
Betül
Premium Üye
13 Mart 2026 13:35
Şayet öncesinde biberon verildiyse meme reddi yapmış olabilir. Silikon uç deneyebilirsiniz.
G
Gamze Ç.
Premium Üye
13 Mart 2026 13:38
Benimde öyle sıkınca geliyor ancak kızımda mama desteği ile ilerledim mecburen sütüm azdı. Bizimki biberona alıştığı için akışını beğenmeyip kavga ediyor mesela. Başta ilk 3-5 dakika güzel emiyor sonrası hüsran maalesef
G
Gözde Ö. K.
13 Mart 2026 14:36
Napcaz bilmiyorum sanki bi yerini kesiyoru gibi ağlıyo
Ş
Şule ..
13 Mart 2026 14:53
Bende de oluyor öyle kaldırıp gazını çıkarıyorum hemen. Sakinleştikten sonra açsa devam ediyo emmeye
Ş
Şule ..
13 Mart 2026 14:54
Sakinleşmeye çalışıyor memede durup ama o sıra gazı sıkıştırıyor işte
G
Gamze Ç.
Premium Üye
13 Mart 2026 15:02
İlerleyen zamanlarda da ataktan dolayı zaten redler başlıyor işimiz zor ama yeter ki sağlıklı olsunlar. Bizimki 4 aylık ben yılmadan alabildiği kadar alsın diye sürekli deniyorum
G
Gamze Ç.
Premium Üye
13 Mart 2026 15:02
Sakinleşmeye çalışıyor memede durup ama o sıra gazı sıkıştırıyor işte
Ş
Şule ..
13 Mart 2026 15:05
Aynen benimki de öyle kucakta uyuyup yere koyunca uyanma işi de var mı
Yükleniyor...