Memeyle Bitmeyen Kavga

76 görüntüleme
Z

Zeynep E. O. ..

12 Haziran 2025 18:12
37+2 dk.2920 kız 5 aylık 8.100 ilk ay karışık onun dışında sadece anne sütü. Ama doğduğundan beri sürekli memeyle kavga halinde. Bir gün iyi emdiyse 2 gün kavga dövüşle. Farklı pozisyonlarda.Genelde uyutup emziriyorum. Özellikle son ay hiç emmek istemiyor ve sadece 400 gr aldı. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu durumlardan dolayı evden çıkmak bile istemiyorum evde bir şekilde yolunu bulmaya çalışıyorum. Ama nereye kadar böyle sürdürebilirim ki???
H

Halil D. C.

12 Haziran 2025 18:30
Benim de bes aylik bebegim var sizin bebeginizin kilosunu ve kilo alis hizi anladığım kadarıyla cok çok iyi meme ile kavgasının sebebi dış çıkartma olabilir, dördüncü ay atağı olabilir ama bence en önemli sebebi zaten fazlasıyla doyuyor. Benim bebeğim erkek ve sizin bebeginziden 600 gr fazla doğdu ve şuan sizin kilonuzla 600 gr az buna rağmen kendi doktorum kilo alış hızının çok iyi olduğunu söyledi. Ayrıca doktorum dördüncü aydan itibaren kilo alış hızının azalacağını ve bunun normal olduğunu söyledi
Z

Zeynep E. O. ..

12 Haziran 2025 18:36
Bizde neredeyse doğduğundan beri kavga var. Sadece bu ay biraz kendi haline bırakayım dedim birden kilo alışı neredeyse diğer ayların çeyreği kadar. Haftaya doktora gideceğim ama birden düşüş beni korkuttu. Kiloyu kafama takmayacak olsam bile emzirmeyi bir türlü rutine bindiremedim. Çok ağlıyor emerken

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir