Memeyi Isırma

94 görüntüleme
Büşra B.

Büşra B.

30 Mayıs 2026 11:13
Selamlar herkese. Kızım 1 yaşında son 2-3 aydır meme ısırmaya başladı bilen bilir acısı çok fena doğumda böyle bir şey görmedim kanıyo yara oluyor krem sürüyorum ama sürekli ısırdığı için böyle bi döngüde kalıyorum ve artık psikolojik olarak emzirirken geriliyorum ha ısırdı ısıracak diye. Memeyi sadece uykuya geçişte kullanıyor onun dışında hiç meme istemiyor zaten her şeyi yiyor gıda anlamında bi ihtiyacı yok sütüm olmasa memeden kesicem ama sütüm var ve bu onun hakkı gibi geliyor kesemiyorum vicdanen. Ama uykuya geçişler çok zor memeyi ısırıyo kucakta gezdiriyorum onda da bağırıyo tekrar memeye dönmek zorunda kalıyorum falan korkunç yani. Bu ısırma olayını yaşayıp çözen varsa yardım rica ediyorum. Neler yapabilirim artık ısırmasın dayanamıyorum çünkü
B

Berfin Ö.

30 Mayıs 2026 11:42
Oğlum 9 aylıkken başladı ısırmaya. Gün icinde emziriyordum ben. Isırdığı gibi memeyi kesiyordum. Net bir sekilde hayir ısırdığın için bitti diyip bir sonraki emme zamanına kadar memeyi vermiyordum. O şekilde biraz hallettik. Uyurken ısırdığında net bir sekilde hayır diyip uyutma seklini değiştirmenizi tavsiye ederim. Çok zor bir dönem olacak. acısını iyi bilirim. Çok geçmiş olsun size de
P

Pınar ..

30 Mayıs 2026 12:18
Merbaba benim bebegimde 10 aylik en az bir aydir boyle isiriyor son gunlerde dahada sıklaştı eline ne alsa ısıyor benide ısırıyor vucudumu normalmi bilemedim hayir yapma oglum dedigimdede aglmaya basliyor bende ayni dertten muzdaribim
E

Ece ..

30 Mayıs 2026 12:49
Merhaba , ben ısırdığında yüzüne üflüyordum rahatsız olup bırakıyordu. Çok şükür bu aralar unuttu gibi.
E

Emel

30 Mayıs 2026 13:54
9. Ve 10. ayda benim oglumda cok ısırmaya baslamıstı hatta bir donem ay uy dememi oyun haline getirmişti sonra ısırdıgı gibi memeyi cekip duz tonda hayır demeye basladım emmedigi İcin uyumayacagını bildigimden ısıkları acıp yere koyuyordum kucagımda tutsam yıne emıcek yerde biraz konusup canımın acıdığını soyleyip sakınlesınce tekrar emziyordum bir gecede kac defa aynı donguyu yasadığımı saymadım bile 1 hafta ıcınde gecmisti ama o 1 haftanın bana 1 asir gibi gelmesi disinda bir sorun olmadı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir