Memeyi Isırma
92 görüntüleme
Z
Zeynep E. O. ..
3 Ağustos 2025 18:44
6.5 aylık bebeğim emerken çok kötü ısırıyor. Alt iki dişi çıkmış durumda. Nasıl davranacağımı bilemiyorum. Isırmaması için ne yapabilirim??? 🤷♀️

Hilal T.
3 Ağustos 2025 18:47
Abes bir şekilde olmasa da bence tepkinizi göstermelisiniz . Diğer türlü bunu bir oyuna çevirme ihtimali olabilir
S
Semanur Ş.
3 Ağustos 2025 18:55
Şuan yaşadığım olay ağlamamak için zor tuttum kendimi uyanıkken yapıyordu kızıyordum bir daha yapma canım acıyor diye şimdi uyku arasında yaptı öyle acıttıki bir baktım kanatmış hani uyku arasındakine nasıl tepki vericem bilemedim
M
Mervenur Ç. Ö. ..
3 Ağustos 2025 18:58
ısırdığında memeden biraz uzaklaştırmak işe yarıyor meme emmeden önce biraz dişlerini rahatlatmakta ise yarıyor
Z
Zeynep E. O. ..
3 Ağustos 2025 20:59
Isırdığında memeden ayırıp emzirmeyi sonlandırıyorum ama başka nasıl anlatırım bilmiyorumki.Artık canım çok acıyor
S
Seren K.
3 Ağustos 2025 23:12
Uyku arasında ısırıyorsa bebeğiniz artık doyduğu için de ısırıyor olabilir. Bende emzirirken ağladığımı hatırlıyorum çok ani tepki verirseniz tepkinizi ölçmek için tekrar tekrar yapacaktır. Isırdığında emzirmeyi sonlandırıp 5–6 dk sonra tekrar deneyin. Bir süre sonra yapmayı bırakıyor.(en azından benimki ısırmıyor artık)
Z
Zeynep E. O. ..
5 Ağustos 2025 10:43
Tepki vermemeye çalışıyorum ama 3 gündür çok kötü. Emzirmek neredeyse fobiye dönüşecek. 😭
B
Buket A.
6 Ağustos 2025 05:45
Tepki verince kesinlikle bunu oyun zannediyorlar benimki de ısırmaya başladı ister istemez can havliyle tepki verince oyun sanıp gülüyor bi daha yapıyor 😢 memeden uzaklaştırmak en mantıklısı duruyor