Memeyi Çekme, Sıkma (dişsiz)

114 görüntüleme
Selen B.

Selen B.

8 Ağustos 2025 06:35
Merhaba, bebeğim 3 ay 3 günlük son 1 haftadır emzirirken etrafa bakıcam diye ağzında memeyle kafasını döndürüyor çekerek, bazende sıkıyo ağzıyla çok acıyor daha dişleri çıkmadan böyleyse.Ne yapılabilir?
Şuan anlamaz sanki ama belki başına gelip çözüm bulan varsa.
Beyza

Beyza

8 Ağustos 2025 07:27
Merhaba, 3 aylık ise sanıyorum ki büyüme atağı, dikkat dağınıklığı ve çevreye ilgisinin arttığı bir dönem. Bu dönemlerde memedeyken başını çekmesi, döndürmesi normaldir.
Dilerseniz sessiz, loş bir ortamda emzirmeyi deneyin. Ve süt akışı az ise sabırsızlandığından bu şekilde davranıyor olabilir. Emzirme sırasında memeyi hafifçe sıkarak süt akışını artırabilirsiniz belki bu da faydalı olur :)
Selen B.

Selen B.

8 Ağustos 2025 07:29
Süt akışı hızlı aslında sonradan azalıyor. Teşekkür ederim deneyeceğim ☺️
Beyza

Beyza

8 Ağustos 2025 07:35
Aynı şekilde süt birden geldiği için de yapıyor olabilir
Rica ederim, iyi günler dilerim 🌺
B

Burcu E.

8 Ağustos 2025 10:07
Selamlar aynı durumdayım uzun zamandır kucakta gezerek emzirmeye başladım. Artık etrafında olan biteni farkettiğinden oluyor ben de müze gibi oda oda gezdirip emziriyorum bazen ( sabah ve gece çok uykuluyken) gerek kalmıyor bazen de omzuma sevdiği bir oyuncağını koyuyorum ışıklı mışıklı ona dalarken bir memeyi bitirebiliyor
Selen B.

Selen B.

8 Ağustos 2025 11:03
Bunlarıda deniyim çok teşekkür ederim. 3 aya girince birden yeni güncellemeler geldi 😀

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir