Memeyi Bırakma

142 görüntüleme
G

Gülnihal Ş.

6 Temmuz 2025 19:20
25 aylık oldu kızım emzirerek uyutuyorum artık bırakmam lazım sabır taşı kullanmam zararlı mı
D

Deniz Y.

11 Temmuz 2025 07:44
Ben sirkeyle bıraktırdım
G

Gülnihal Ş.

11 Temmuz 2025 07:46
Travma olur vs diyorlar öyle bir sıkıntı yaşadınız mı
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

12 Temmuz 2025 08:04
Merhaba hayır sabırtaşı kullanmanızı önermem burada yardım olarak kademeli bir şekilde bırakmanızı öneririm isterseniz ben de yardımcı olurum
G

Gülnihal Ş.

12 Temmuz 2025 08:43
Çok sevinirim bıraktırmamma yardımcı olursanız
D

Deniz Y.

13 Temmuz 2025 15:07
Ben sıkıntı yaşamadım büyüdüğün için süt acımış oğlum dedim ikinci kez emmek istediğinde ona göstermeden tekrar sürdüm kokusunu alınca yaklaşmadı bida ha da istemedi ilk gece ağladı biraz kucağımda sakinleştirdim oturduk biraz su içirdim muz verdim sonra geri uyuttum çok zorlamadı şükür
T

Tuğçe E. ..

14 Temmuz 2025 23:21
Maşallah deniz hanım. Benim bebeğim de 15 aylık artık geceleri kaç kez uyanıyor bilmiyorım 6-7 sürekli emiyor o kadar yoruldum ki bir kaç gündür söylüyorum artık gece uyanınca su içeceğiz memeler uyuyacak diye bu gece demedim 12den beri uyanık asla uykuya geçmiyor sarılıyorum konuşuyorum sallıyorum yok en sonunda kızarak uykuya geçirdim ya çok zor benim bebeğim napıcam bilmiyorum inşallah kolay olur alışması önce gece emmesinğ kesip sonra uykuya memesiz geçmesini sağlamak istiyorum Allahım yardımcımız olsun
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

15 Temmuz 2025 11:01
Gülnihal hanım 05060389958 numaralı hat üzerinden benimle iletişime geçerseniz sevinirim ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir