Memeyi Ağzından Sürekli Çıkarıp Geri Alma

181 görüntüleme
Ayşegül A.

Ayşegül A.

4 Ağustos 2025 07:34
Merhabalar.bebeğim 2,5 aylık.geçen haftadan bu yana sağ memeyi emerken sürekli çıkarıp geri alıyor.sol memede öyle yapmıyor hiç.çıkarmadan emiyor.Geçen hafta kaynanamlardayken uyuyamadığı için çok huysuz olmuştu.çok ağlıyordu sakinleşsin diye sağ memeyi vermiştim ve ağlayarak emmdi çok aşırı bi şekilde.o günden kaynaklı olabilir mi? Bi travma mı oldu memeyi red mi etmeye başlıyor acaba? Ama geceleri çok aktif emiyor sağ memeyi o zaman yapmıyor bunu.başına gelen var mı?
G

Gamze Y.

4 Ağustos 2025 07:51
Merhaba bende de aynı durum söz konusuydu daha sonra sağ memeyi pompa ile sağdığımda süt akışının çok fazla olduğunu tespit ettim. Süt akışı fazla olduğu için memede ağlıyordu meme reddi yaşayacağım diye çok korkmuştum sizin gibi.
Ayşegül A.

Ayşegül A.

4 Ağustos 2025 08:24
Ben travma oldu diye düşündüm o gün çok ağladı uyuyamadı diye memede . Hiç öyle olmamıştı.ben tersine acaba sağ memede süt mü az diye düşünüyorum bir de.ama emdikten sonra birazını çıkarıyor kusuyor.var sanırım bilemiyorum neden böyle oluyor.ben silikon uç kullanıyordum daha yeni bıraktım onu.ucum yoktu.ve yara olmaya başlıyordu çok acıyordu hasastı.şmdi daha iyi yani hassasiyet azaldı.pompoyla sağsam yara olucak canım yanıcak yine çok kuvvetli yapıyor en düşük ayarı bile.hassaslaşıyor iyice.ne yapmam gerekiyor meme reddi olacaksa acaba
B

Betül H.

4 Ağustos 2025 11:04
Ayşegül hanımcıgım merhabalar 😊 benimde hemen hemen aynı sorunum var okuduğum bilgilerden bir tanesi süt akısının fazla olması biri de dediğiniz gibi travma ama bebekler bu travmaları çok çabuk atlatıyorlarmıs.Sagım yapmıyorum bende diğer elimle bebek emerken mememi hafif c şeklinde kavrıyorum bas parmağım üstte işaret ve orta parmağım göğsün altında olucak şekilde ya da siz hangi parmaklarınızla rahat ederseniz .C şeklinde olsun yeter. Süt akışını azaltıyormuş bir deneyin isterseniz .
Ayşegül A.

Ayşegül A.

4 Ağustos 2025 18:34
Betül hanımcığım merhabalar😆 daha önceki yazışmalardan hatırlıyorum sizi😃 teşekkür ederim bir de öyle deneyeyim
M

Merve T.

4 Ağustos 2025 18:34
merhabalar ❤️ benim bebegim de aynisini yapiyor. bir mememden tayzikli sut geliyor onda yapiyor. bazen digerinde oyun olarak yaptigini goruyorum. bebekler sut akisini hizlandirmak icin de bunu yaparlarmis, bebek bunu yaptikca beyne sinyal gidermis. travma yasamaz yani korkmayin henuz cok kucukler, kalici iz birakmaz boyle seyler. ❤️
Ayşegül A.

Ayşegül A.

4 Ağustos 2025 18:44
Merhaba merve hanım ☺️İnşalah öyledir ya çünkü memeye çok düşkün.mama veriyorum biberonla doktor önerisiyle.korkuyorum yani red yaşarız diye.teşekkür ederim🥰
A

Aleyna E. Y.

5 Ağustos 2025 09:40
az geliyor olabilir bi memede fazlayken diğerinin az olması onu tatmin etmiyor olabilir canım sakinlik de ortamdan ortama değişir illaki ama istersen fikir olsun sağ memede süt bol olduğu zaman ver birde az olduğu zaman takip et ikisinde de yapıyorsa isteksizlik vardır ama sadece azaldığında yapıyorsa bilki az geliyor çok olan süt gibi gelmediği için tatmin az
Ayşegül A.

Ayşegül A.

5 Ağustos 2025 11:52
Aleyna hanım teşekkür ederim takip edeceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir