Memeye Yapışmak

80 görüntüleme
Buse Ç.

Buse Ç.

24 Mart 2026 14:46
Oğlum 3.5 aylık. Doğduğundan beri bir emme rutini oluşturamadık. Emzik almıyor, sürekli memede uyumak istiyor. Geceleri de emerek uyuyor yanımda. Yorgunluktan 1 aydır mama da veriyorum günde iki defa. 120 ml mama veriyorum tok mesela ama uyuyacak yine memeye geliyor. Memelerde süt de birikmiyor haliyle bu sefer istediği hızda gelmediği için galiba başlıyor ağlamaya. Normalde emdiginde yetiyor mu yetmiyor mu artık emin olamıyorum.
B

Büşra K. ..

24 Mart 2026 15:28
Buse Hanım memede uyumak istiyor bence benim kızım yarın [6.ayına](6.ayına) girecek hâlâ memede uyumak istiyor zaten göğüsleriniz yumuşamıştır süt terbiye oluyor ya süt birikip meme şişecek diye bir olay kalmıyor yani emzik alsalar işimiz kolay ama benim kızım da almıyor her marka emziği denedim doğduğu günden beri de deniyorum yani çişli bez sayısını takip ederseniz doyduğunu anlarsınız günde iki defa da mama alıyormuş büyük ihtimalle memede uyumak istiyor bebiş
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir