Memeye Gelir Gelmez Uyuyor
170 görüntüleme
D
Dilan Ç. ..
6 Temmuz 2025 17:57
Merhaba, oğlum 12 haftalık. Son 10 gündür emzirmek için memeye aldığımda bikaç emme hareketi yapıp uyuyor ve ne yaptıysam uyanmıyor. Uyanıp tekrar emip bikaç yutkunmadan sonra yine dalıyor. Sürekli ön süt almış oluyor. Bundan dolayı 3-4 gün kaka yapamıyor aşırı gazlı ve çok huzursuz oluyor. Sağıp veriyorum mamayla destekliyorum. Ne yapabilirim memede uyanık tutmak için aynı durumu yaşayan var mı. Arka sütü içmeyince kilo alımı da duruyor
E
Ezgi E.
6 Temmuz 2025 18:53
Benim kızım 2 aylık hala öyle on dk anca emiyo hemen uyuyor ben ayak topuğuna vuruyorum çenesini uyarıyorum uyanması için anca öyle tekrar gözünü açıp emiyor
D
Dilan Ç. ..
6 Temmuz 2025 19:26
Benim tekrar uyansa da emer emmez yine uykuya dalıyor napacğaımı bilmiyorm
B
Büşra Ş. Y.
6 Temmuz 2025 19:54
Ben de aynı sorunu yaşıyorum 12 haftalık oldu uyandırınca da sinirlenip aşırı ağlıyor uyumaya devam etmek için
D
Dilan Ç. ..
6 Temmuz 2025 22:00
Peki sizde de kaka sayısında azalma veya renginde yeşillik oldu mu
B
Büşra Ş. Y.
7 Temmuz 2025 06:11
O kadar sinirleniyor ki ağlarken kusuyor zar zor emzirdiğim kısmı da 🥲 bari az emdiğini kusmasın diye uyandırmaya korkuyorum
D
Dilan Ç. ..
7 Temmuz 2025 06:29
Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz sıcaklarla ilgili olabilir mi? Ya da hepsinin haftası aynı gelişimsel bi durumdur belki de
B
Büşra Ş. Y.
7 Temmuz 2025 08:16
İnşallah öyledir 🥺
E
Edanur Ö.
8 Temmuz 2025 08:09
Benim bebeğim de öyleydi sağarak verdim bir süre sonra düzeldi sıkıntı yapma geçici bir süreç

Ozlem S. Ş.
8 Temmuz 2025 08:36
Sıcaktan bayılıyorlar maalesef sabahları çok iştahlı hava ısınınca memede uyuma faslımız başlıyor ne emdiği belli ne emmediği ayırdığımda anında uyanıyor. 7 haftadayız