!!!memeye Gelip 5 Dakika Sonra Huzursuzlanma

150 görüntüleme
E

Esma N. A.

24 Aralık 2025 05:22
Beneğim memede akış hızlıyken çok güzel emiyor akıl yavaşlayınca sinirlenip ağlıyor arka sütü alamıyor kakasıda yeşil genelde ne yapacağım bilmiyorum önerisi olan varmı
M

Merve Ö.

24 Aralık 2025 06:09
Bir pilates topunda ziplarayak ya da gezerek emzirmeyi deneyin o zaman devam edebilir
H

Hilal S. ..

24 Aralık 2025 06:26
Sütün fazla olduğundan ön sütle doyuyor mu acaba diye düşündüm de önce bi iki dakika sağıp sonra ver istersen
B

Büşra K. ..

24 Aralık 2025 06:50
Merhaba göğsünüz yumuşayana kadar sağım yapın sonra göğsünüzü telif edin sağdığınız sütü sakın çöpe atmayın bebeğinizin vücuduna sürün banyosında saçlarını yıkayın ön süt laktoz içerir bebeğin beyin gelişimini etkiler
E

Esma N. A.

24 Aralık 2025 06:59
Göğüslerim zaten yumuşak 2 aylık bebeğim son bir haftadır gece dışında hiç sert olmuyor yumuşadı artık
Z

Zşngz

24 Aralık 2025 07:13
Benim bebegimde 2.5 aylık benim sutumde hızlı gelir öncesinde hızı azaltacak kadar sağım yapıyorum bir süre sonra benim bebeğim alıştı yavaş gelmesine de sizde sabırlı olun bir şekilde alışıyor
Z

Zşngz

24 Aralık 2025 07:14
Sagdigim sütü buzluğa koydum başka şeye kullanmadım ne zaman lazım olacağı belli olmuyor
F

Firdevs

24 Aralık 2025 16:27
Esma hanım benim bebeğim 50 günlük. Bazen sütüm çok oluyor ve emerken boğazına kaçırıyor. Bazen de elle zar zor getirebiliyorum göğsüm yumuşak oluyor. Sizin de mi böyle?
E

Esma N. A.

24 Aralık 2025 16:31
Firdevs hanım benim genel olarak başta ilk bir 4-5 dk tazyikli sonra yavaş her emzirmede böyle
F

Firdevs

24 Aralık 2025 16:48
Evet ilk memeyi ağzına aldığında 3-4 dk güzel emiyor ama şu sıralar 3-4 dk sonra süt sanki kayboluyor zar zor geliyor. Böyle bir durumla karşılaştınız mı
E

Esma N. A.

24 Aralık 2025 16:53
Çok az ama daha koyu bi süt

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir