Memeye Düşkünlük

124 görüntüleme
Ş

Şeyda N. O. ..

19 Mart 2026 21:19
Merhaba herkese. Kızım 13 aylık gece 5-6 kere emmek için uyanıyor. Vermek istemediğim zaman da ağlama krizine giriyor. Ek gıda da yemesi çok güzel. Uyumadan 1 2 saat öncesinde akşam yemeğini de yemiş oluyor. Memeye aşırı düşkünlüğü var sanki. Gece emmesini nasıl azaltabilirim. Neden bu kadar sık uyanıyor olabilir.
Ö

Özge E.

19 Mart 2026 22:25
15 aylık kızım aynı durumu yaşıyoruz maalesef. Meme vermezsem inanılmaz şiddetli ağlıyor hatta sabaha kadar emerek uyumak istiyor artık çok yoruldum çözüm bulamadım 😞
Ş

Şeyda N. O. ..

19 Mart 2026 22:45
Bende aynı durumdayım ya ne yapacağım bilmiyorum.
A

Arzu.G

Premium Üye
19 Mart 2026 22:56
Babası uyutsun mümkünse siz odaya bile girmeyin .gece uyandığında gidip emzirin sonra yine ayrılın yanından yatağında uyusun .her gece emzirme sayısını düşürün her uyandığında meme vermeyin yani su verin sonra pispisla geri yatırın.1 hafta kadar uykusuz kalırsınız ama sonrasında emmek için kalkma alışkanlığı geçmiş olur .yine beslemek isterseniz de uykusunun arasında 1-2 kez emzirirsiniz
A

Arzu.G

Premium Üye
19 Mart 2026 22:57
İstikrarlı bir şekilde 3-5 gün direnirseniz sonucunda rahat edersiniz
A

Arzu.G

Premium Üye
19 Mart 2026 22:58
Tabi diş hastalik döneminde zor olur zamanını ona göre ayarlayin
Ş

Şeyda N. O. ..

19 Mart 2026 23:17
Tamamdır çok teşekkür ederim uygulayacağım tavsiyelerinizi珞
A

Arzu.G

Premium Üye
19 Mart 2026 23:28
Şeyda Nur Olgun
Tamamdır çok teşekkür ederim uygulayacağım tavsiyelerinizi珞
Benim oğlum da aynıydı belki 10 kez kalktığı olurdu bir gecede sırf alışkanlıktan ve memesiz asla geri uyumazdi.14-15 aylarda karar verip 1hafta uğraştım .Babayı dahil ederseniz süreç çok kolaylaşır tek başıma denediğimde verim alamadım baba desteğiyle [5.gunde](5.gunde) [hallettik.suan](hallettik.suan) 18 aylık bir rahatsızlığı olmadıkça 1-2 kez anca kalkıyor onda da pispisla geri dönebiliyor hemen .Allah kolaylık versin inşallah halleder rahatca uyuyabilirsiniz hayat kalitesi artıyor insanın gerçekten 
Ş

Şeyda N. O. ..

20 Mart 2026 21:30
Arzu.G
Benim oğlum da aynıydı belki 10 kez kalktığı olurdu bir gecede sırf alışkanlıktan ve memesiz asla geri uyumazdi.14-15 aylarda karar verip 1hafta uğraştım .Babayı dahil ederseniz süreç çok kolaylaşır tek başıma denediğimde verim alamadım baba desteğiyle [5.gunde](5.gunde) [hallettik.suan](hallettik.suan) 18 aylık bir rahatsızlığı olmadıkça 1-2 kez anca kalkıyor onda da pispisla geri dönebiliyor hemen .Allah kolaylık versin inşallah halleder rahatca uyuyabilirsiniz hayat kalitesi artıyor insanın gerçekten 
Babayı dahil etmem mümkün olmuyor maalesef. Eşim gece çalışıyor. Gece evde olmadığı için kendim bu süreci dediğiniz gibi halletmeye çalışacağım inşallah. Çok teşekkür ederim 爐珞
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir