Mememi Isırıyor Ne Olur Çözüm

490 görüntüleme
B

Berivan A. A.

Premium Üye
17 Temmuz 2026 18:04
11 aylık 2 dişi çıktı mememi parçaladı iki gündür çok kötü ısırıyor memede uyuyor o yüzden uyumasıda bozuldu çünkü ben ısırınca tepki veriyorum istemsiz uykusu açılıyor ama öyle bir iki ısırma değil her ağzına alışı ısırık ne olur aynı durumu yaşayan var mı ne yaptınız uyutamıyorum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
17 Temmuz 2026 18:04
Bebeğin memeyi ısırması oldukça yaygın bir durumdur ve genellikle diş çıkarma döneminde görülür. 11 aylık bebeğinizi emzirdiğiniz için, bu durum sizin de uykunuzu ve rahatınızı etkiliyor olabilir.

Bu sorunun çözümü için bazı öneriler:

1. Diş çıkarma döneminde olduğuna dikkat edin: Bebeğinizin 2 dişi çıktığı için, bu durum diş çıkarma döneminde olduğuna işaret edebilir. Bu dönemde bebekler diş etlerini rahatlatmak için her şeyi ısırma eğilimindedir.

2. Isırma anında tepkisiz kalın: Isırma anında tepki vermeyerek, bebeğinizin dikkatini dağıtarak veya başka bir şeyle meşgul ederek ısırmayı bırakmasını sağlayabilirsiniz.

3. Bebeğinizi sık sık emzirin: Bebeğinizi sık sık emzirmek, meme uçlarınızı daha az hassas hale getirebilir ve ısırma olasılığını azaltabilir.

4. Bebeğe uygun oyuncaklar verin: Bebeğinizin diş çıkarma döneminde olduğu için, diş kaşıtıcı oyuncaklar vererek meme yerine onları ısırmasını sağlayabilirsiniz.

5. Uyku düzenini ayarlayın: Bebeğinizin uyku düzenini ayarlamak için, ona yatmadan önce bir hikaye okuyabilir, şarkı söyleyebilir veya hafif bir masaj yapabilirsiniz.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Ebru G. .

Ebru G. ..

17 Temmuz 2026 19:41
Hocam Yeni mı diş çıkardı
B

Berivan A. A.

Premium Üye
17 Temmuz 2026 22:46
Ebru Gündüz
Hocam Yeni mı diş çıkardı
İki tane dişi var iki taneside çıkmak üzere sanırım
S

Songül

10 Ağustos 2026 18:53
Merhaba . Ben de aynı dutumu yasadım . Emzirmeden önce ve sonra lansiloh kullandım . Su an dmrdüncü günde hafifledi. Jilet kesigi gibiydi. Emzirmeye korkutordum . Süt kesilmesin diye emzirdim . Düzenli kullanımda cok etkisi var .
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir