Mememi Bırakmak İstemiyor

225 görüntüleme
O

Okyanus S.

23 Haziran 2026 01:07
15 buçuk aylık bebeğim üç azı dişi birden çıkıyor sebebi bu olabilir mi gerçekten enerjim kalmıyor sürekli meme istiyor emiyor normal mi yoksa bir sorun mu var anlayamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
24 Haziran 2026 01:25
Bebeğinin meme emme isteği ve 3 azı dişinin birden çıkması konusunda endişe duyduğunu anlıyorum.

Normalde bebekler 6-12 ay arasında ilk dişlerini çıkarmaya başlarlar. Diş çıkarma süreci her bebekte farklıdır ve bazı bebeklerde 3 diş birden çıkabilir.

Bebeğin meme emme isteği normal bir ihtiyaçtır. Bebeğinizi emzirmek sadece beslenme için değil, konfor ve güven için de önemlidir.

Bebeğinizin sürekli meme emmesi aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:
1. Diş çıkarma: Bebeğinizin diş çıkarma döneminde meme emmesi ağrıyı hafifletmeye yardımcı olabilir.
2. Gelişimsel ihtiyaç: 15 buçuk aylık bebekler keşif ve öğrenme döneminde olabilir, bu nedenle meme emme rahatlık ve güven sağlamak için önemlidir.
3. Yorgunluk: Bebeğiniz yorgun veya aşırı uyarılmış olabilir, bu nedenle meme emme sakinleşmesine yardımcı olabilir.

Eğer bebeğinizin meme emme isteği seni endişelendiriyorsa,
1. Bebeğinizin genel sağlığını kontrol et
2. Hekime danış
3. Bebeğinizle oyunlar oynayarak onun dikkatini dağıtabilirsin
4. *Bebeğinizi sürekli kontrol edip gereksiz yere meme vermemelisin*
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Ç

Çağla y.

26 Haziran 2026 16:05
Benim kızımda 14aylık ve azı dişleri çıkıyor ve sürekli meme istiyor. Gece meme diye bağrarak uyanıyor.Doktor gece emmmesini diş sağlığı için kesilmesi gerektiğini söyledi ama pek mümkün değil
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir