Memeden Kesti.
77 görüntüleme
S
Semanur K.
13 Mayıs 2026 00:24
Bebeğim 11 [aylık.Yaklaşık](aylık.Yaklaşık) [4.aydan](4.aydan) beri gündüz emmiyor sadece uykuya dalarken ve uykuds [emiyordu.Bu](emiyordu.Bu) ay itibari ile şiddetli ve ne yaparsam yapayım ısırmayı bitiremediğim için var olan memeyi de kesmek zorunda kaldım.Böylelikle Uykuları kesintisiz olmaya doğru ilerlese [de.Süt](de.Süt) [ememiyor.Sağıyorum](ememiyor.Sağıyorum) biberonu kabul [etmiyor.Çorbalarına](etmiyor.Çorbalarına) veya muhallebi şeklinde sağdigim sütü [veriyorum.Ama](veriyorum.Ama) sütüm de oldukça az günde 60 ml kadar geliyor..
Mamayı reddeden bir çocuk aynı zamanda.
Sorum şu:11 aylık bir bebek neredeyse full yemek yiyor oluyor safi anne sütü/mama [almıyor.Ne](almıyor.Ne) yapmalıyım?
Mamayı reddeden bir çocuk aynı zamanda.
Sorum şu:11 aylık bir bebek neredeyse full yemek yiyor oluyor safi anne sütü/mama [almıyor.Ne](almıyor.Ne) yapmalıyım?
S
Selvi A.
13 Mayıs 2026 01:16
Semanur hanım dediğiniz şeyleri 8 aylık bebeğimde bende yaşıyorum öğlen bişey vermeyeyim de emsin diyorum öğle uykusuna yakın emerek uyuyor hemen uykuya daldığı için yine çok emmiş olmuyor o yüzden yanında yatıyorum biraz o bıraktıkça biraz daha veriyorum emmeye devam ediyor uyku esnasında
Yükleniyor...