Memeden Kesti.

77 görüntüleme
S

Semanur K.

13 Mayıs 2026 00:24
Bebeğim 11 [aylık.Yaklaşık](aylık.Yaklaşık) [4.aydan](4.aydan) beri gündüz emmiyor sadece uykuya dalarken ve uykuds [emiyordu.Bu](emiyordu.Bu) ay itibari ile şiddetli ve ne yaparsam yapayım ısırmayı bitiremediğim için var olan memeyi de kesmek zorunda kaldım.Böylelikle Uykuları kesintisiz olmaya doğru ilerlese [de.Süt](de.Süt) [ememiyor.Sağıyorum](ememiyor.Sağıyorum) biberonu kabul [etmiyor.Çorbalarına](etmiyor.Çorbalarına) veya muhallebi şeklinde sağdigim sütü [veriyorum.Ama](veriyorum.Ama) sütüm de oldukça az günde 60 ml kadar geliyor..

Mamayı reddeden bir çocuk aynı zamanda.

Sorum şu:11 aylık bir bebek neredeyse full yemek yiyor oluyor safi anne sütü/mama [almıyor.Ne](almıyor.Ne) yapmalıyım?
S

Selvi A.

13 Mayıs 2026 01:16
Semanur hanım dediğiniz şeyleri 8 aylık bebeğimde bende yaşıyorum öğlen bişey vermeyeyim de emsin diyorum öğle uykusuna yakın emerek uyuyor hemen uykuya daldığı için yine çok emmiş olmuyor o yüzden yanında yatıyorum biraz o bıraktıkça biraz daha veriyorum emmeye devam ediyor uyku esnasında
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir