Memeden Kesme
43 görüntüleme
G
Gamze K. ..
16 Ağustos 2025 11:48
Oğlum 18 aylık ise baslayacagim ve gece çok fazla uyanıp emiyor şuan evdeyim ama şuan bile sırt ağrılarım çok fazla memeden kesmeyi düşünüyorum siz nasıl kestiniz bir yol bir yöntem onerirmisiniz
G
Gözde K.
17 Ağustos 2025 07:21
Bu yazdıklarınızın hepsini yaşıyorum ve anlıyorum sizi benimkide 18 aylık bazen hemen kesicim yeter zaten ek gıdayıda güzel yiyen çocuk diyorum sonra sabret 2 yaşına kadar hakkı diyorum. Neyse ben şu çözümleri duydum ve hemen aldım ama hala başlayamadım kıyamadığımdan. 1. Si Adaçayı sütü azaltma ve düzenli içimde kesme özellivar 2. Si Sabır taşı diye bir taş varmış sürdüğünde çocuk kokusunu beğenmeyip içmiyormuş yorumlarda çok iyi. Trendyoldan aldım ama karar verip başlayamadım çünkü bunlar yaşandığında haliyle bu çocuk farklı bir sürece girecek ağlayacak sürekli bir anda boşluğa düşecek. Zaten şuan köpek dişlerinin çıkma sürecinde bu sıkıntısı varken sütten kesmeye kıyamadım biraz daha gece uykusuz kalmalara ve deli sırt ağrılarını çekmeye devam etmeye karar verdim . Bu benim yaşadıklarım umarım faydalı olmuştur ve seçim sizin