Memede Uyutmayı Seviyorum

103 görüntüleme
C

Cemre Y.

6 Mart 2026 20:18
Merhaba, 10 aylık bebeğimi hala memede uyutmak bana çok konforlu geliyor. Ama sosyal medya etkisi sanırım yanlış bir şey yaptığımı hissediyorum bazen. Uyku eğitimi verip kendi kendine uyumasını sağlamam gerekiyormuş gibi. Açıkçası onu da denedim ama sabırlı olamıyorum. He evet geceleri sık uyanıyor ama her uyandığında meme vermeden geri uyutuyorum kucağımda sakinleştirip. Kucakta sallayarak uyuttuğum da var ama kilo aldığı için zor gelmeye başladı meme daha rahat. Siz neler yapıyosunuz? Ne düşünüyorsunuz? Gerçekten kesintisiz uykunun tek çözümü uyku eğitimi mi? Bebeğin desteksiz uyuması mı?
B

Best

6 Mart 2026 20:29
Merhaba benimde bebeğim 11 aylık ve memede uyuyor. Elbette zorluğu fazla ama geçici bir durum oldugundan cokta takmıyorum. Uyku eğitimi vererek ağlatmak cok daha kötü bence. Bide her bebeğe eğitim verilmemeli diye birşeyde okudum
C

Cemre Y.

6 Mart 2026 20:34
Ben de bebeğimi emzirip sevip beşiğe koyduğum zaman yarım saat kadar beşikte dolanıyor sonra kucağıma gelmek istiyor ağlıyor kaç kere denedim en sonunda yine destekle uyuyor hem uyku saati kaçmış oluyor hem de ekstra uğraşmış sonunda yine aynı şeyi yapmış oluyorum. Bilemiyorum
R

Rabia

6 Mart 2026 20:50
Memede uyuması güzel bence :) benim bebeğim memede uyuyunca şükrediyorum. Sosyal medyada çok fazla yalan yanlış bilgi var uyku eğitimine de gerek yok bebeğin istek ve ihtiyacına göre uyku düzeni şekillenmeli bence. Benim bebeğim bazen desteksiz uyur ama yine de uyanır çünkü ihtiyaçları var emmek istiyor ya da anneyi istiyor doğal seyrine bırakılmalı bence.
Ö

Özge A.

6 Mart 2026 20:51
Valla ayagıma alıp sallıyorum uyku egitimini verecek sabrımda yok acıkcası ben 28 yasındayım ben bile bazen destekle uyumak istiyorum eninde sonunda kendileri uyucak zaten surada 1-2 sene ugrassak nolur ki
C

Cemre Y.

6 Mart 2026 20:53
Ayakta sallamayı ben de denedim ama alıştırmak için geç kaldım sanırım çünkü kalkıyor direkt yatıramıyorum. Ben de 28 yaşındayım çok doğru dediniz.
N

Nurşen ..

6 Mart 2026 21:10
Benimki memede uyursa benden mutlusu yok :) Ama çok nadirdir memede uyutabildiğim diğer türlü ayağımda sallamam lazım. Şurda sabredeceğimiz max 2 yıl cidden bu kadar kasmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bebişlerimiz iyi olsun güzelce uyusunlar da nasıl uyumak isterlerse öyle uyusunlar 🫶
Damla A. .

Damla A. ..

6 Mart 2026 22:57
Cok araştırdım cok yıprandım ama artık pes ettim annem nasıl buyuttuyse oyle büyütmeye karar verdim bunlarla kafa yorana kadar bebeğimle vakit geçiririm daha iyi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir