Memede Uyumanın Çaresi

136 görüntüleme
Ş

Şeyda N. ..

25 Haziran 2026 23:08
Bebeğim 6 aylık , ilk 4,5-5 ay fazlasıyla gazlıydı dolayısıyla kendini daha güvende hissetsin diye nasıl istediyse öyle uyuttum ki çoğunlukla mememde uyudu zaten , ancak son 1 aydır artık gazı azaldı mememde uyutmama gerek yok diye düşünmeme rağmen asla meme olmadan uyutamıyorum. Daha doğrusu mememi ağzından çekip yanından kalktığım an en fazla 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor.

Beşiğini boşa aldım resmen bir kez uyutmayı beceremedim onda. Bu daha ne kadar devam edecek?

Eşimi başka odaya aldım artık yatakta sadece ben ve bebeğim yatıyoruz. Mememde uyuyor ve bende memem onun ağzında iken 1,5-2 saat veya artık ne kadar isterse öylece duruyorum. Evde işler öylece bekliyor tabi. Ağlatmadan kendi kendine uyumasını sağlamanın bir yolu yok mu :((
T

Tuğba B. ..

26 Haziran 2026 00:09
Emzik verseniz. Uyurken . Sizin için çpk yorucu
Elvan C.

Elvan C.

26 Haziran 2026 00:48
8 aylık kızımla aynı durumdayım ve artık yoruldum mememi bıraksın meme reddi olsun diye düşünüyorum. İlk aylarda uykuya emzıkle dalıyordu son 2 aydır memede uyuyor sizin gbi yanından ayrılamıyorum uyusa bile bütün gün aynı döngü . Ve çevremde bebegı olan o kadar insan var bi biz böyleyiz sanıyordum siz varmışsınız 🥹🫂
Ş

Şeyda N. ..

26 Haziran 2026 07:07
Tuğba Beyazgül
Emzik verseniz. Uyurken . Sizin için çpk yorucu
Meme reddi olmasın diye vermemiştim başta sonra da tutmadi bir daha :((
T

Tuğba B. ..

26 Haziran 2026 07:14
Şeyda Nur
Meme reddi olmasın diye vermemiştim başta sonra da tutmadi bir daha :((
Bizimde meme ile uyuyor ama uyuyunca bırakıyor uykuya devam ediyor. Sizin için zor bir çare bulursunuz inşallahh
T

Tuğçe K. ..

26 Haziran 2026 08:19
Ben de yaşadım bu durumu. Başka uyku desteği sağlamayı deneyebilirsiniz. Ben

Pış pış sesi ve ayakta sallamaya geçmiştim. O da zor ama memede uyuya kalması kadar değil. Siz de kendiniz başka uyku desteği deneyebilirsiniz.
Ş

Şeyda N. ..

26 Haziran 2026 08:52
Elvan Cengiz
8 aylık kızımla aynı durumdayım ve artık yoruldum mememi bıraksın meme reddi olsun diye düşünüyorum. İlk aylarda uykuya emzıkle dalıyordu son 2 aydır memede uyuyor sizin gbi yanından ayrılamıyorum uyusa bile bütün gün aynı döngü . Ve çevremde bebegı olan o kadar insan var bi biz böyleyiz sanıyordum siz varmışsınız 🥹🫂
Valla bi yandan diyorum ki emsin bari şimdi memede uyumayı kesersem daha az emer diye korkuyorum . Bir yandan da ne kendime ne eşime ne evime vakit ayırabiliyorum :(
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir